Tu ce tip de cazare o gasesti a fi mai eficienta?

 Vine perioada concediilor si multe persoane inca nu stiu care este locatia incotro se vor indrepta, insa nici unde vor dormi.

  • Cortul – atunci cand mergi in excursie si esti un adevarat aventurier caruia ii place natura cu adevarat, atunci acest tip de cazare este cel mai potrivit pentru tine.

Totusi, daca esti insotit de copii mici, in mod cert nu va fi extraordinar de indicat pentru ei. Cei mici au anumite nevoi care nu le pot fi indeplinite atunci cand nu ai o toaleta curata si caldura dintr-o camera. De altfel, daca nici conditiile meteo nu sunt prea favorabile, acest tip de cazare se duce pe Apa Sambetei.

Trebuie sa recunosc ca mie imi face o adevarata placere sa merg cu cortul impreuna cu prietenii mei, insa doar pentru o perioada scurt de timp. De exemplu, nu cred ca m-as descurca sa supravietuiesc placut o saptamana intreaga intr-un cort. De ce? Pentru ca nu am acces la un dus si nu ma pot spala corespunzator. De altfel, noptile sunt destul de friguroase si nu as putea rezista atatea seri dormind cu grija tantarilor sau ale animalelor salbatice care ar putea ataca.

Acestea fiind spuse, daca nu iti doresti un super confort si te limitezi doar la minimum de facilitati, iesirile cu cortul sunt cele mai potrivite pentru tine, luand in considerare ca nici nu trebuie sa achiti sume mari de bani. In acest fel te poti bucura de natura in adevarata ei splendoare.

  • Hotelurile se pare ca se numara printre locatiile de cazare preferate de majoritatea romanilor. De ce? Pentru ca ofera confort in functie de numarul de stele pe care il prezinta.

In acest fel clientii au ocazia sa aleaga exact conditiile pe care prefera sa le detina in momentul in care platesc pentru inchirierea unei camere. Ce-i drept, acest tip de cazare pune la dispozitia turistilor ideea de a beneficia exact de conditiile pentru care platesc.

In orasele mari ale tarii exista un numar insemnat de hoteluri, asta inseamna ca fiecare are posibilitatea de a alege exact spatiul in care doreste sa poposeasca. Este extrem de important asta, avand in vedere ca fiecare domeniu de cazare in parte ofera cele mai bune servicii, tocmai pentru a se afla in topul preferintelor clientilor.

Daca hotelurile de o stea sau doua nu sunt extrem de bine igienizate si de moderne ca design si utilitate, cele de 4 si 5 stele ofera lux. Tocmai de aceea, in functie de bugetul fiecaruia, oricine poate poposi intr-un spatiu bine meritat si prielnic.

Un mare avantaj al acestora este ca o parte detin piscine, ceea ce e absolut fascinant, mai ales pe perioada verii caniculare. De altfel, cei cazati nu trebuie sa plateasca o suma in plus pentru a se scalda in apa limpede.

  • Multe persoane, in special cele care merg la mare, prefera sa solicite cazari in cadrul unor proprietati private. De altfel, chiar si eu am facut asta de cateva ori si nu imi pare deloc rau, mai ales ca e vorba de iubita noastra Mare Neagra.

Totusi, de cele mai multe ori acest lucru nu se intampla tocmai legal, de aceea nu veti fi capabili sa semnati un contract de comun acord prin care sa va respectati limitele impuse. Asta inseamna ca nu poti sti cu certitudine conditiile in care vei locui, decat daca analizezi in detaliu fiecare spatiu in parte astfel incat sa nu iti regreti decizia, mai ales daca ai achitat un avans considerabil inainte.

Se pare ca acest mod de cazare este apreciat in special pentru faptul ca preturile sunt destul de mici.

  • Celebra cazare in regim hotelier Bucuresti se afla printre favoritele mele, insa si ale majoritatii strainilor care vin in capitala pentru a-i descoperi frumusetile.

Totusi, se pare ca multe persoane inca nu stiu ce presupune asta, altele doar nu au incercat acest procediu de cazare. Trebuie sa recunosc ca apartamentele si garsonierele in regim hotelier ofera cele mai multe avantaje.

 Iata doar cateva aspecte care te vor convinge ca merita ca in concediu sa apelezi la acest tip de cazare:

– Apartamentele si garsonierele in regim hotelier sunt situate in diferite zone ale Bucurestiului, ceea ce inseamna ca vizitatorii au ocazia sa aleaga sa se cazeze in orice loc al capitalei. De exemplu, cei care prefera sa se afle aproape de principalele obiective turistice din capitala, vor opta pentru o zona mai aglomerata si mai galagioasa, iar cele care prefera linistea, in mod cert vor dori sa inchirieze un spatiu mai putin populat, cum ar fi periferiile.

– Te vei simti la fel de bine ca acasa. De ce spun asta? Pentru ca in acest loc beneficiezi de toate utilitatile necesare pentru a trai cat mai confortabil. De altfel, vesela, cuptorul, wifi-ul, tv-ul, frigiderul si cafetiera sunt doar cateva din lucrurile de care te vei bucura stand intr-un apartament sau o garsoniera in regim hotelier. Nu vei fi presat de faptul ca trebuie sa iei micul dejun care este inclus in pret, tocmai pentru ca ai posibilitatea sa mananci unde doresti, fie in bucatarie, ori in oras.

– Intimitatea este un alt punct forte. Nu vei fi deranjat de copiii care alearga pe coridor precum se intampla in cazul hotelurilor si nici nu vei fi deranjat ca cei de alaturi asculta muzica la maxim.

– La intrarea in cladire intotdeauna exista un paznic care se asigura in permanenta ca nu intra nicio persoana necunoscuta sau periculoasa. De aceea, nu trebuie sa iti faci griji, caci siguranta ta este inclusa in pret, dupa cum s-ar zice.

– Camerele sunt extrem de incapatoare, astfel ca daca intr-o camera de hotel nu incap mai mult de 4 persoane, aici pot poposi chiar si 10 persoane. Unele apartamente beneficiaza chiar si de 3 camere, astfel ca daca ai o familie numeroasa, veti putea sta linistiti cu totii impreuna. Este destul de neplacut sa mergi in vacanta si sa fii nevoit sa stai departe de cei dragi, nu?

– Banii pe care ii vei plati pentru o astfel de cazare sunt destul de putini, avand in vedere ca va trebui sa achiti suma in functie de numarul camerelor pe care le doresti, nu de persoanele de care vei fi insotit.

– Cu toate ca este cunoscut sub forma de apartament in regim hotelier, serviciile sunt uneori chiar mai bune decat cele din cadrul multor hoteluri din capitala.

Acestea fiind spuse, atunci cand urmeaza sa pleci in vacanta, rezerva-ti din timp spatiul de cazare si petrece un timp de valoare in compania tuturor celor dragi!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Cazare Maramures spune:

    Demult de cand nu am citit ceva despre Maramures, scris atat de bine.
    Sanatate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *