La multi ani, omul care-mi mangaie sufletul si chipul!

La multi ani,

Omul care-mi mangaie sufletul si chipul de aproape un deceniu. Ar fi banal sa iti spun ca esti perfect si minunat, esti OM, si mai presus de asta, esti al meu! Cu tot ce are un om bun, si cu putine defecte, minore, e adevarat.

La multi ani, omul caruia nu-i scapa nimic niciodata si care este foarte prezent chiar si atunci cand nu suntem impreuna. TU, ai fost, esti, si vei ramane, cel mai bun prieten, confidentul meu si persoana care ma invata mereu lucruri noi, dar ma si cearta uneori, si mai ales, omul care se bucura cel mai mult pentru reusitele mele si fericirea mea!

Te iubesc pentru toate lucrurile dragalase pe care mi le spui si pentru mustrari. Te iubesc pentru ca viitorul este mai stralucitor si mai sigur cu tine, te iubesc pentru felul in care imi amintesti ca noi doi suntem pentru totdeauna si pentru ca nu-mi dai nici un motiv sa ma gandesc ca ti-ai dori altceva.

Stiu, vad si simt ca nu ma vrei altfel, iti place personalitatea mea, chiar daca ai ceva de furca, cu ea. Pentru tine nu sunt un trofeu si m-ai iubi oricum, m-ai iubit oricum, ma iubesti oricum, chiar si in momente de decadere. Nu ai dat niciodata bir cu fugitii, din contra, ai stat alaturi de mine, si ai incasat si in locul meu, pumnii vietii… Esti punctul meu de sprijin atunci cand lucrurile se scufunda.

Esti extraordinar de bun, de bland, esti destept si extrem de generos. Esti sensibil, discret, direct si nu joci teatru. Iubesti cu adevarat si respecti tot ce iubesc eu.

Ce ti-as putea dori de ziua ta? Mai mult decat imi doresc mie, dar inainte de toate, iti doresc sanatate, implinire, liniste si fericire deplina. Sa nu te simti ingradit de nimeni si nimic, sa-ti traiesti viata ca si pana acum, liber, asa cum vrei si cum simti, sa nu te justifici in fata nimanui si sa nu ai regrete!

Esti mai minunat si mai adorabil in ochii mei ca niciodata; bucuria, mandria si recunostinta mea ca ma iubesti sunt fara margini. TE ADOR!

La multi ani, omul meu!!!

la multi ani omul meu


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
  1. Adda spune:

    Sa fie sanatos multi ani, alaturi de tine caci se simte cat inseamna pentru tine. Sa va iubiti! La multi ani!!!!

  2. Daniela spune:

    woooow ce frumso si sincer!!!! la multi ani omului tau.

  3. C. spune:

    La multi ani, Adi!

  4. Dezinsectie Bucuresti spune:

    Impresionant, cred ca oricine si-ar dori o relatie ca a voastra! Va doresc la fel de multa iubire ca pana acum si si mai multa fericire!

  5. Catalin spune:

    Sa iti traiasca multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *