Art Dessert – Zilele speciale merita torturi speciale

 Cand vine vorba de zile de nastere, zilele de nume, nunti si botezuri, nu cred ca iti doresti un tort clasic, banal. Noi cel putin nu ne dorim!

De cand am venit in Bucuresti si ne-am sarbatorit aniversarile de cuplu, zilele de nastere, etc., intotdeauna ne-am facut torturile dupa bunul plac. Ne-am pus mereu imaginatia la contributie si le-am personalizat. Ba am avut un tort sub forma de cana de cafea, ba sub forma de doza Pepsi, chiar si o popica de bowling. Toate caracterizandu-ne.

  Art Dessert este una din acele cofetarii din Bucuresti unde gasiti zeci de modele de torturi, atat clasice, cat si personalizate si cu umpluturi absolut grozave. Daca va e dor de copilarie, papilele gustative isi pot permite gustul unei Amadine sau Diplomat. Sunt si umpluturi mai sofisticate, precum cea pe blat de cacao insiropat, mousse ciocolata lapte, praline croquantine, mousse ciocolata alba, fructe padure, foaie de rulada. Eh? V-am facut pofta?

 La capitolul personalizari, gasiti torturi inspirate din Star Wars, Minecraft, Spiderman, etc. . Nici cei mici nu sunt uitati iar pentru botezuri si aniversari gasiti torturi Unicorn, cu pisicute, printese, masinute, si chiar si cu tiara pentru domnisoarele cochete. Mai jos gasiti cateva modele care mi-au incantat si mie privirea si care, de ce sa nu zic, mi-au starnit si o pofta colosala de a manca tort… Mai ales daca ar avea o compozitie cu de mousse de ciocolata neagra, cateva fructe padure si pralina crocanta. Curcubeu pe cerul gurii… ce sa mai zic!?

tort personalizat star wars

La capitolul torturi de nunta m-am blocat. Daca as putea, la nunta noastra, le-as lua pe toate, pentru fiecare invitat in parte. Sunt absolut grozave si faptul ca ti-l poti face cum doresti, mi se pare foarte tare. Ma incanta moda aceasta a torturilor de nunta personalizate, unde regasesti bucati din personalitatea mirilor, lucruri ce ii definesc, fie intr-un mod amuzant, fie serios sau romantic. Ti-e imposibil sa nu auzi un ” Awwww, cat e de dragut ! ” sau ” WOW, foarte tare!!! „. Din nou, am sa va arat cateva poze cu modele ce mi-au placut mie cel mai mult.

 

 

 

Art Dessert mai pune la dispozitie si bufetul de dulciuri – Candy Bar iar daca aveti o tematica la petrecerea aniversara, botez sau nunta, puteti sa-l faceti sa fie in armonia tematicii. Un candy bar uimeste pe toata lumea, daca se imbina frumos imaginatia cu gustul si chiar va puteti bucura invitatii cu acest element. Candy Bar-ul poate contine in jur de 9 sortimente de produse precum: macarons, cupcakes, briose, mousse-uri de ciocolata, cake pops, acadele, bezele, trufe, marshmallow trees dar si elemente de decor, personalizate. Pe site va sunt prezentate si ofertele de Candy Bar, de la 50 de persoane la 150 de persoane. Urmatoarele doua mi-au placut mie cel mai mult.

 

Asadar, daca sunteti in cautare de o cofetarie din Bucuresti care sa va puna la dispozitie nu doar torturi clasice, recomand Art Dessert.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Adda spune:

    Cel cu pisici si candy bar ul sunt faine big grin Eu n-as vrea tort la nunta, as vrea unul mic si cochet dar in rest mini prajiturele dupa gusturile pe care le cunosc ale invitatilor big grin

  2. Cata spune:

    sunt fff tari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *