Luni – A fi fericit nu este intotdeauna usor

 A fi fericit nu este intotdeauna usor. Totusi, acesta poate fi una dintre cele mai mari provocari cu, care ne confruntam si este nevoie de toata determinarea, persistenta si auto-disciplina pe care le putem aduna pentru a ne face fericiti, pentru a inmulti momentele de fericire si a le impartasi cu ceilalti. 

Maturitatea inseamna asumarea responsabilitatii pentru propria noastra fericire si alegerea de a ne concentra pe ceea ce avem decat pe ceea ce nu avem! Viata nu-i o drama; da, viata e facuta din perioade de agonie si extaz. Viata inseamna incercari dar si fericire deplina!

De ce sa ne axam pe incercari si agonie, cand avem resursele necesare de a ne ghida dupa extaz si fericire deplina? E strict vorba de alegeri.

Eu aleg partea plina a paharului! Aleg sa vad ce e frumos intr-o zi de luni si-ntr-o zi de duminica. Nu le vad finalul si nici inceputul!

No more blues only happy – happy  hues  :)


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Izabela spune:

    Cred că subconştientul meu încearcă sa-mi transmită ceva (important). Am citit: A fi fericit este întotdeauna uşor happy

    O săptămână frumoasă îţi doresc!

  2. Adda spune:

    Am mai zis-o si repet, mai mult ne plangem decat suntem fericiti si multumiti cu viata noastra. Ne incarcam cu ganduri negative si ii incarcam si pe ceilalti……

  3. Cata spune:

    Nu e deloc usor dar o privim ca pe o misiune imposibila//

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *