cat costa sa schimbi tastatura la laptop

Cat costa sa schimbi tastatura la laptop?

 Prima data cand constati ca ai o problema la laptop, mergi pe internet si cauti sa vezi cat costa sa schimbi tastatura la laptop. Cei mai multi utilizatori de echipamente mobile si nu numai asa procedeaza. Si e normal. Un defect atrage dupa sine o cheltuiala neprevazuta si vrei sa stii cat te costa ca sa-ti pui din nou laptopul pe picioare si sa te folosesti de el ca pana atunci.

Cat costa sa schimbi tastatura la laptop in Bucuresti?

Pana una alta tastatura pare o componenta destul de mica dintr-un laptop asa ca in acest stadiu nu prea poate fi vorba de a va gandi sa renuntati la intregul echipament si sa va cumparati altul. Asta daca nu ati aflat inca de faptul ca tastatura unui laptop se inlocuieste la un pret rezonabil sau daca va dau banii afara din casa si aveati nevoie de un foarte mic motiv ca sa faceti o noua achizitie.

In fine, ca sa aflam cat costa sa schimbi tastatura la laptop am intrat pe site-ul onlaptop, un service de laptopuri din Bucuresti in a carui oferta regasim toate reparatiile posibile pentru laptopuri, de la inlocuire dvd-rw pana la reparatii complexe ale placilor de baza.

Si totusi cat costa sa schimbi tastatura la laptop? Ei bine, pretul variaza in functie de modelul laptopului, dar in general nu ar trebui sa va coste mai multe de 250 de lei. Daca laptopul este mai vechi si tastatura pentru el se gaseste la pret foarte mic, atunci aveti toate sansele sa platiti minim 150 de lei pentru inlocuirea tastaturii. Vestea buna este ca aceste preturi includ manopera si tastatura noua care vine la pachet cu garantie 12 luni.

cat costa sa schimbi tastatura la laptop

Unele persoane sunt de parere ca tastatura unui laptop se schimba atat de usor incat nu merita sa va adresati unui centru specializat de reparatii. Acest lucru este discutabil pentru ca am vazut utilizatori increzatori care au luat-o pe aceasta cale si s-au pricopsit cu o tastatura care nu a fost compatibila cu laptopul lor. Pana la urma chestiunea aceasta de compatibilitate intre laptopuri si componente nu este atat de usoara pe cat pare la prima vedere. Si acesta este rolul unui service laptopuri: sa repare/ inlocuiasca echipamentele in cele mai sigure conditii, astfel incat sa-i asigure acestuia durabilitate in timp.

Privind din acest punct de vedere este mai clar de ce utilizatorii sunt interesati de cat costa sa schimbi tastatura la laptop intr-un service specializat, de incredere, competent si prompt.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. La mine de obicei cand se strica o chestie, mai vin si altele dupa. Asta-i semn ca trebuie inlocuit produsul, de tot. Vechiul laptop ba incepuse cu tastatura, ba cu ped-ul, mai apoi si bateria. Nu cred ca se mai merita sa investesti in piese. Mai ales in ceea ce inseamna tehnologia moderna, creeata special pentru a se strica cat mai repede.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *