fonduri de ten ieftin preturi

5 noi fonduri de ten ieftine

 Am pregatit acest articol in ideea ca nu toata lumea are un buget mare alocat produselor pentru ten, iar unele domnisoare sunt in cautarea unor fonduri de ten ieftine, de la care nu cer prea multe.

Oricum, cunoastem replica: ” Nu tot ce este scump este si bun! „, si nici nu este o regula ca ceea ce este ok pentru tenul meu, sa fie si pentru al tau, si viceversa. Cel mai important lucru este sa nu faci rabat la calitate, poti gasi fonduri de ten ieftine si extraordinar de bune, si, deasemenea, fonduri de ten de peste 70 de ron care sa te faca sa arati horror!

Pentru mine, a-mi alege un fond de ten a insemnat mereu o lupta crancena, si dealungul anilor am incercat o groaza de fonduri de ten ieftine, si mai putin ieftine. De la Seventeen la Vichy. Nu este o sarcina usoara sa iti alegi un fond de ten, in special cand esti limitata de un buget.

5 fonduri de ten ieftine

Inainte de pret si de nuanta, preocupati-va de gasirea unui fond de ten pentru tipul vostru de ten. Daca este acneic, uscat, mixt, etc. . Conteaza mult sa identifici tipul de ten pentru a sti ce formula de fond de ten sa alegi. Dupa cum ziceam, nu tot ce este scump este si bun, daca nu este potrivit pentru nevoile tenului tau, nu va arata niciodata bine, oricat de scump ar fi!

Ca idee, iata cateva fonduri de ten ieftine si recomandate, atat national cat si international.

Fond de ten Better Skin, Maybelline – Pret 47 RON

Primul fond de ten care ajuta la imbunatatirea aspectului tenului tau , acesta devenind neted, fara imperfectiuni,reimprospatat,odihnit.
Formula fara uleiuri, pe baza de ACTYL-C si un complex energizant ajuta la imbunatatirea aspectului tenului:
ACTYL-C – ANTIOXIDANT: reduce aspectul tern al tenului, cosurile, roseata si petele pigmentare
COMPLEX ENERGIZANT: combinatie intre Vitamina C, magneziu, cupru si zinc.
Hidrateaza intens tenul si este pentru toate tipurile de ten.
Acoperire medie spre mare.

Better Skin Maybelline pret

Fond de ten Flawless Matte Finish, Barry M. – Pret 34 RON

 Un fond de ten ce nu contine ulei ,care netezeste, hraneste si confera un aspect mat si sanatos tenului.

Fond de ten Luxe Silken SPF 20, Avon – Pret 48 RON

 Fond de ten cu formula care se adapteaza nuantei pielii. Are efect iluminator, hidrateaza, ofera acoperire impecabila.

Fond de ten Zero Defecte, Yves Rocher – Pret 53 RON

 Un fond de ten fluid, delicat, imbogatit cu fitopigmenti ce asigura rezistenta timp de 14 ore

Fond de ten Lasting Performance, Max Factor – Pret 63 RON

Fond de ten rezistent la transfer de la care poti avea cele mai mari pretentii, deoarece iti garanteaza o aplicare initiala a sa de pana la 8 ore, insotita de lookul fresh si senzatie de prospetime. Are o formula speciala cu silicon si o rezistenta deosebita la orice fel de atingere si frecare, nu se strange, este noncomedogenic si nu irita pielea sensibila.

Acesta este putin mai scump, dar din ce am citit, este si foarte laudat. Raportul calitate-pret fiind aparent foarte bun. Eu nu am incercat nici unul din aceste fonduri de ten, insa, recunosc ca m-am tenta fondul de ten Yves Rocher si Max Factor.

Pana una alta, raman la stadiul de tentatie, caci Dermablend de la Vichy, atat varianta fluida cat si cea 3D, fac minuni cu/pentru tenul meu, si va recomand sa il incercati. Chiar daca nu face parte din „zona” acestor fonduri de ten ieftine.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Natalia spune:

    Eu inca folosesc Seventeen big grin Ce coincidenta!!! E perfect pentru mine dar sunt si norocoasa pentru ca nu am probleme cu tenul.

  2. Mirela spune:

    Bună as dori sa cumpăr un fond de ten yvex luxe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *