Alegerea unui hosting de calitate poate face diferenta dintre un website de succes si unul de evitat

  Fie ca te gandesti sa-ti faci un blog personal, un website de prezentare, sau un magazin online, trebuie sa ai de la bun inceput in minte ideea de a alege servicii web de calitate. Aici ma refer la alegerea unei companii de gazduire web care sa fie capabila sa iti acopere toate nevoile, in timp ce iti asigura siguranta datelor, dar si salvarea lor in cazul in care apar probleme.

Putina lume ia in serios alegerea unor servicii web de calitate cand creeaza un blog, sau un website, insa aceasta este fundatia pe care construiesti un brand de succes. Asa cum o casa are nevoie de o fundatie buna pentru a rezista in caz de cutremur, un website bun are nevoie de servicii web de calitate pentru a functiona in orice fel de conditii.

Rapiditatea este cheia in lumea in care traim, vizitatorii dorind sa vada toate informatiile rapid, fara a astepta 10 secunde pentru incarcarea unei pagini, in special pe mobil. Din moment ce lumea nu mai are rabdare cu website-urile care se incarca greu, alegerea unui hosting de calitate poate face diferenta dintre un website de succes si unul evitat de toata lumea.

Felul in care arata si se incarca website-ul tau spune multe despre ceea ce vrei tu de fapt de la el, in special cand este vorba despre o afacere online. Separat de rapiditate, securitatea datelor este foarte importanta, iar o companie de gazduire web care se respecta, are grija ca toti clientii sa beneficieze de cele mai inalte standarde de calitate in ceea ce priveste siguranta datelor.

Aici un furnizor de servicii de gazduire web precum ClausWeb va poate ajuta sa faceti diferenta dintre voi si oricine altcineva de pe internet. Avand orice fel de server, sau pachet de gazduire care va poate acoperi nevoile, ei va ofera si siguranta totala pentru date, inclusiv backup regulat pentru situatiile nefericite care pot aparea oricand.

Pachete Gazduire Web Hosting cPanel – se ofera inainte de plata o saptamana de test gratuit pentru fiecare comanda de gazduire.

Folosim cel mai performant sistem de operare CLOUDLINUX, toate pachetele de gazduire includ server web NGINX + server sql MariaDB + backup software R1Soft!
Vom face tot posibilul ca sa configuram contul dvs. de hosting cat mai repede posibil, de obicei conturile de gazduire se configureaza in maxim 5 minute.
Comanda pentru un pachet de gazduire web este de preferat sa fie pe minim 3 luni in avans. Nu exista alte taxe aditionale decat cele de mai jos.
* 2 luni gratuite incluse la plata in avans pe un an sau 4 luni gratuite la plata in avans pe 2 ani (doar la pachetele cu stelute).
In cazul in care doriti sa va mutati site-ul de la alta firma de hosting la noi, transferul datelor de pe vechiul server la noi pe server se face gratuit prin utilitarul cPanel !
Asistenta tehnica este gratuita prin telefon (intre orele 8:00 – 22:00) sau prin email la asistenta[at]clausweb.ro (24 de ore din 24).

claus web

Zilnic accesam diverse website-uri din lumea intreaga, iar pentru ca ele sa aiba succes si sa fie mereu in atentia noastra, in spate au servicii web de calitate si oameni dedicati. Acestia se asigura ca totul functioneaza cum trebuie, rapid, optimizat, perfect pentru orice fel de mediu din care se acceseaza datele, dar mai important, disponibil 24 de ore din 24.

Va spun din propria experienta ca alegerile pe care le faceti cand vine vorba despre gazduirea web, va vor afecta intreaga activitate a website-ului. In functie de nevoile voastre, ganditi-va sa alegeti pachetele care nu sunt ieftine, dar sunt suficient de bune pentru a va sustine activitatea in cele mai bune conditii, procesoarele mai multe, RAMul si SSDurile contand foarte mult.

Am vazut foarte multe persoane gresind de-a lungul timpului cand au facut alegeri privind gazduirea web si unele afaceri oprite din functiune cand conta mai mult. Faceti intotdeauna alegerile cele mai bune pentru websiteurile voastre pentru a nu regreta ca n-ati cumparat serviciile unei firme de calitate, sau un pachet cu mai multe beneficii si nu va puteti mentine website-ul in functiune cand aveti nevoie.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *