pantalonii evazati cum ii purtam

Tinuta saptamanii. Cum port pantalonii evazati.

 Pantalonii evazati sunt (iar) la moda, cam inca de acum 2 ani, si nu pot decat sa ma bucur. Ii purtam cu mare drag in liceu si-i gaseam la tot pasul, din denim sau catifea, casual sau de birou/scoala. Pantalonii evazati sunt foarte versatili, ii poti purta la birou, alaturi de o camasa alba sau la o iesire cu prietenele, si chiar la o petrecere, alaturi de un top crop si sandale.

Astfel ca, daca tot sunt iubitoare de pantaloni evazati, m-am gandit sa va arat tinuta mea in ” Tinuta saptamanii „, dar si alte modalitati de a-i purta, in functie de inaltime, conformatia corpului, material etc. .

Cum purtam pantalonii evazati?

Partea minunata la pantalonii evazati este faptul ca iti alungesc si subtiaza silueta, si, consider eu, ar trebuie sa se numere printre articolele vestimentare a tuturor femeilor, caci pantalonii evazati functioneaza pentru orice conformatie.

Daca esti micuta de statura, ca mine, in teorie ar trebui sa te axezi pe o pereche de pantaloni evazati cu un clopot mic. Eu am pantaloni evazati si cu clopot mic si mare si ambele ma avantajeaza, daca in picioare am incaltamintea potrivita.

Ajungand la mine, aceasta este tinuta mea. Am purtat pantalonii evazati cu talie medie, din material ce imita catifeaua, cu o camasa in dungi verticale pentru ca alungeste silueta, daca este bagata in pantaloni, sporind efectul pantalonilor evazati.

camasa pantaloni evazati

Daca esti mai plinuta, te poti indreptata in primul rand spre pantalonii evazati inchisi la culoare, cu clopot mic sau mare, caci iti vor face picioarele mai subtiri si mai lungi.

Daca esti inalta, poarta-i mai scurti si cu un clopot mai amplu.

In partea de sus, pantalonii evazati ii puteti purta si tricouri albe largi, cu pulovere largi pentru o tinuta casual sau full denim – blugi evazati si camasa denim. Vara puteti purta pantalonii evazati cu talie inalta cu un top-crop, sau cu tricouri / maieuri albe largi ,si puteti fi chiar all white ,sau de ce nu, daca sunteti indraznete sa apelati la o cu camasa foarte inflorata, si chiar pantaloni inflorati.

Deasemenea, sa stiti ca merg foarte bine si cu sacou, mai ales daca alegem unul masculin, oversized sau unul cambrat.

Cu ce incaltaminte port pantalonii evazati?

Cum ziceam si mai sus, daca esti micuta de statura, ideal ar fi sa ii porti cu platforme, astfel e posibil sa dai impresia de picioare scurte si groase. „Intri” mai rau in pamant, daca nu ai o pereche de incaltaminte inalta. Daca esti inalta, poti apela la adidasi, pentru o tinuta casual de pantaloni evazati din denim si chiar la sandalutele fara toc.

Ca si accesorii, daca purtati pantalonii evazati cu bluze/camesi cu umerii goi, puteti apela la un coker sau la o esarfa scurta prinsa la gat cu fundita. Adaugati tinutei o geanta statement si sunteti gata de plecare.

Mai jos am sa va arat in ce combinatii mai puteti purta pantalonii evazatii.

 Voi purtati pantaloni evazati. In ce combinatii?

photos : Pinterest


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Ana spune:

    Purtam si cand nu mai erau la moda, si cu geaca de blugi dar mereu cu ceva inalt. Imi plac pantalonii tai sa scrii si de unde ii ai

  2. Natalia spune:

    Nu-s tocmai trasa prin inel sa ii port, adica asta consider eu, dar daca as fi i-as purta cu un top crop vara si o camasa cu umerii goi, ca tine, primavara. happy Mi se par mai faini cei din denim pe care toate cred ca le-am purtat in tinerete. laughing) ca doar din aia gaseai

  3. Anonim spune:

    aia rosii sunt hidosi nu i-as purta!!!! ceilalti merg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *