Priveste lucrurile in asamblu

Priveste lucrurile in ansamblu

 Cand vine vorba de cariera, sunt multi care si-ar vine timpul, si sufletul, pentru una stralucita. Cred ca e gresit! Daca iti schimba viata sentimentala, familia, sanatatea, viata, gresesti cu siguranta pe undeva.

Locul de munca nu este decat un loc de munca. Da, ai nevoie de el pentru ca ai nevoie de bani DAR e doar un job. Mai sunt si altele in viata ta! Pentru un loc de munca nu se merita sa nu dormi noptile, sa devii anti-social, frustrat, nervos, anxios, si sa iti strici relatiile cu cei din jur, si mai ales, cu partenerul sau copii tai. Am vazut multe persoane care ajung sa faca asta, si-si regreta fiecare zi pierduta din cauza nervilor de la job si a timpului petrecut printre hartoage.

Da, TOTI avem cate o serie de zile proaste. Dar, luate una cate una, nu-s decat niste zile proaste! Daca nu invatam sa ne controlam si sa ne deconectam, sa ne relaxam, sa ne bucuram privind lucrurile in ansamblu… vom ajunge rau. Acompaniati doar de medicamente…

Faceti doi pasi, luati imaginea in ansamblu si vedeti ce observati!?

Da, trebuie sa muncesti pentru a trai dar nu sa traiesti ca sa muncesti! Nu-ti lua job-ul acasa, nu lua atitudinea de bossy acasa, fii iubita/sotie/mama. Atat! Pune-ti familia pe primul plan. Petrece-ti timpul cu copiii tai. Vor creste atat de repede, incat le vei rata copilaria daca vei munci in permanenta.

Aveti grija de sufletul vostru si nu va dati sufletul pentru job! Se merita sa faci asta? Nu.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *