Barista Lee coffee cream art

Un barista sud-coreean duce cafeaua la un alt nivel. Picturi celebre in cafea

Imi cunoasteti dependenta de tot ceea ce tine de cafea, astfel ca incantarea vis a vis de stirile cu si despre cafea, este nemarginita. Asta s-a intamplat si azi dimineata cand am gasit pe Instagram (long live!) un barista sud-coreean care duce cafeaua la un alt nivel.

Suntem obisnuiti cu inimioare in cafea si diverse alte modele, banale deja ( la noi cel putin ), ei bine acest barista, Lee pe numele sau, face mai mult de atat. Face picturi vestite in cafea, precum ” The scream ” si diverse alte scene din desenele animate si chiar si portrete de artisti. Cateva exemple aveti mai jos.

Lee spune ca nu a invatat niciodata sa deseneze, dar a inceput sa bea cafea la 17 ani in timpul serviciului militar obligatoriu la granita cu Coreea de Nord.

Folosind unelte simple de colorarea alimentelor, Lee experimenteaza la cafeaneaua sa centrala din Seul, unde marea majoritatea clientilor ii cer sa le picteze in cafea scene preferate din filme sau desene animate. Unii vor si portrete cu ei! Iar el… le face, caci asta ii aduce succes, pe langa incantare si satisfactie.

Daca va uitati pe profilul lui de Instagram, Lee posteaza in mod regulat imagini si video cu ale asa-numitei „creamart” si are peste 170k de followers.

Pe mine m-a cucerit!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ella spune:

    Doamne ce frumoooos! Pai cum sa mai bei din cana? Eu doar as admira-o. laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *