Himalaya Stain Away

Noua gama de paste pentru dinti Himalaya Herbals Healthcare

 Ori de cate ori fac o vizită la medicul stomatolog, sunt „certată”. Nu pentru că aș avea probleme sau pentru ca nu-l vizitez des, ci pentru că, fiind băutoare inrăita de cafea și ceai negru, pe dinții mei apar pete. Pentru medicii stomatologi, ceaiul negru este un fel de ” moartea pasiunii „. Totuși, uite că și moartea iși are moartea, cum ar veni, căci Himalaya Herbals Healthcare vine ca aliat și scoate pe piata o nouă gamă de paste pentru dinți.

Astfel, pe lângă pasta de dinți Alb strălucitor Sparkly White, pe care eu personal o cunosc de mult și o folosesc, se adaugă alte două noi produse: pasta pentru dinți fără pete de ceai și cafea Stain Away si gelul pentru zâmbet mai alb Active White.

Misiunea Herbals Healthcare de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor nu se oprește la producția de suplimente alimentare, deși acestea au consacrat brandul. Orientarea către segmentul de îngrijire personală vine ca o suplimentare firească a portofoliului de produse, în acord cu nevoile consumatorului. De exemplu, știați că atunci când zâmbim se contractă 17 mușchi? Dacă tot depunem atât de mult efort pentru acest gest, ar fi normal să ne bucurăm din plin de efectele lui, având un zâmbet mai alb. Tocmai de aceea mă bucur că am adăugat în portofoliul nostru de produse două noi paste de dinți pentru albire care luptă împotriva formării plăcii dentare, cu formule unice, care se bazează pe tehnologia enzimelor din plante (papaya și ananas) și extract din arbore de Miswak – care previne inflamarea gingiilor și reduce sângerările.

~a declarat Ioana Cebuc, Director Marketing Prisum International Trading, distribuitor al produselor Himalaya Herbals Healthcare în România.

Mulțumită ingredientelor principale folosite, cele trei soluții de albire prezintă anumite particularități care servesc unor nevoi diferite ale consumatorilor. Astfel, cei care consumă în mod frecvent ceai sau cafea pot să-și ia adio de la petele de la suprafața dinților cauzate de aceste băuturi, utilizând pasta de dinți Stain Away. Pasta de dinți Active White este o opțiune potrivită pentru cei care preferă textura sub formă de gel și doresc să obțină pe lângă albire și o respirație proaspătă, de lungă durată. Iar Sparkly White, soluția de albire deja consacrată în portofoliul Himalaya, are un efect rapid de îndepărtare a petelor de la suprafața dinților în doar două săptămâni.

Pasta de dinți fără pete de ceai și cafea Stain Away are o acțiune precisă, dar delicată, mulțumită tehnologiei enzimelor din papaya și ananas care conferă dinților albire și îndepărtează petele de ceai și cafea de pe smalțul dinților. Această combinație eficientă de enzime conferă un zâmbet mai alb cu 3 nuanțe în doar 4 săptămâni, conform studiilor clinice. Mentolul din compoziția formulei unice a pastei de dinți previne respirația neplăcută. În plus, pasta de dinți fără pete de ceai și cafea Stain Away oferă protecție de până la 12 ore împotriva bacteriilor, ajutând la prevenirea formării plăcii dentare. Compoziția pastei de dinți agenți chimici de albire și fără fluor.

Himalaya Stain Away

Gelul pentru un zâmbet mai alb Active White albește dinții în mod natural, fără agenți chimici intruzivi și fără parabeni, iar efectele se văd după primele două săptămâni de la folosire. Pasta de dinți are o formulă revoluționară, pe bază de plante, care folosește tehnologia enzimelor din papaya și ananas pentru albirea dinților. De asemenea, datorită extractului de scorțișoară și cuișoare, produsul are proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare, asigurând în același timp o respirație proaspătă, de lungă durată. Conține și extract de arbore de Miswalk, un astringent natural, care previne inflamarea gingiilor și reduce sângerările.

Himalaya Active White

Pasta de dinți Alb strălucitor Sparkly White are o formulă inovatoare bazată pe tehnologia enzimelor din plante, care îndepărtează delicat petele de pe suprafața dinților în doar două săptămâni, mulțumită celor două enzime proteolitice: enzima papaina din Papaya și enzima bromelaina din Ananas. Beneficiile secundare (nu as folosi beneficii secundare ci as adauga „in plus” pt a nu minimaliza importanta lor) ale folosirii acestei paste de dinți sunt reducerea și prevenirea sângerărilor și inflamațiilor gingivale, mulțumită acțiunii ingredientului activ din arborele de Miswak. Extractul din coaja de migdale este un element astringent natural cu rol de întărire a gingiilor, în timp ce scorțișoara de Ceylon conține eugenol și aldehidă cinamică care are efect antimicrobian asupra germenilor ce pot cauza carii dentare și a boli parodontale.Himalaya Sparkly White

Este recomandată folosirea pastelor de dinți de cel puțin două ori pe zi. Copiii sub 6 ani necesită supravegherea adulților în momentul periajului. Din punct de vedere dozaj, este recomandat copiilor folosirea unei cantități de bob de mazăre pentru a reduce riscul de ingerare.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Raluca spune:

    Moartea pasiunii? Ce buna e replica. laughing) Si eu am aceeasi problema, oricum dupa detartraj se depun mai repede petele… Am sa incerc si eu pasta de dinti sa vedem daca face ceva intradevar happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *