Kiehls ofera diagnoza gratuita a tenului in toate magazinele

 Ce este Kiehl`s si de ce face minuni cu tenul nostru?

Kiehl’s a fost înființată în anul 1851 ca spițerie a lumii vechi în cartierul new-yorkez East Village. Istoricul său unic și vast reprezintă un amestec de cunoștințe din domeniile cosmetic, farmaceutic, vegetal și medicinal dezvoltat și îmbunătățit de-a lungul generațiilor.”

Cu siguranta sunt multe cititoare ce au auzit de acest brand dinainte de se instala si la noi in Romania. La noi s-a deschis primul Kiehl`s abia in 2015, in AFI COTROCENI, unde am fost si eu, inca de la deschidere. Magazinele arata ca o farmacie dar acolo nu te simti ca intr-o farmacie, atmosfera fiind una placuta, intregul concept si formulele produselor fiind exceptionale. La intrare te intampina faimosul schelet Mr. Bones iar in interior gasesti elemente si marturii clare ale istoriei Kiehl’s, fotografii ale New York Flagship, ustensile farmaceutice, etc.

In Bucuresti magazinele Kiehls se afla in AFI COTROCENI si BANEASA. In Iasi il gasiti la PALAS MALL si in Cluj-Napoca in Iulius Mall.

Kiehl`s ofera diagnoza gratuita a tenului in toate magazinele

De curand am fost poftita in Kiehl`s pentru o consulatie gratuita a tenului, o diagnoza ce m-a ajutat sa identific cel mai potrivit tratament pentru tenul meu. Am sa va spun si voua in ce consta aceasta diagnoza gratuita, si sper sa mergeti si voi, caci tenul vostru are numai de castigat.

In prima faza mi s-a oferit  o consulatie personalizata a pielii, mi-a fost masurat nivelul de hidratare al pielii cu ajutorul unui aparat digital iar apoi secretia de sebum. Am fost uimita sa aflu ca tenul meu este unul nu tocmai bine hidratat, desi folosesc creme ( sigur nepotrivite! ) si consum apa, si, deasemenea, excesul de sebum e instalat fara nesimitire, dar asta stiam, caci imi mananca zilele daca nu il tin sub control.

Ulterior, cu ajutorul unor „plasturi” s-a indentificat si tipul tenului, al meu fiind normal to oily. Se pune unul pe obraz si unul pe frunte, se asteapta cateva secunde si se „confrunta” rezultatul cu indicatiile de pe cutie. Stiam ca am gras dar e buna si confirmarea medicala. tongue Mai jos aveti recomandarile pentru tipul meu de ten si nevoile lui/ale mele.

Eu recunosc, merg pe principiul gresit de a nu folosi zilnic crema hidratanta caci am tenul gras, si am o teama de a nu ma trezi cu „monstruleti”, cum am mai patit-o. Este GRESIT, chiar daca avem tenul gras, pielea are nevoie de hidratare, dar este important sa alegi o textura potrivita a cremei!

diagnoza ten Kiehls

Kiehls produse recomandate

„Corupt” a fost si sotul meu, care, in mod suprinzator, are un ten foarte hidratat, tipul tenului fiind tot normal to oily. La finalul consultiei, am primit amandoi recomandari de produse si pe baza recomandarilor primite am primit amandoi produse si esantioane ale produselor recomandate tipului nostru de ten si ne-am pus amandoi pe testat.

Din produsele recomandate, de la o prima utilizare, m-au convins produsele Calendula deep cleansing foaming face wash si crema de ochi cu avocado. Ambele produse sunt exceptionale! Gelul de curatare nu iti ofera acea senzatie de „piele stransa” si iti lasa tenul foarte curat si catifelat. Crema de ochi cu avocado observi din prima faza faptul ca ofera luminozitate iar apoi hidratare. Le iubesc!

gel curatare Kiehls

crema pentru ochi Kiehls

Am primit si vestitul ser de noapte Midnight Recovery, care mi-a placut de la prima utilizare, tenul se recupereaza peste noapte, e luminos si hidratat. Ii mai dau cateva nopti si revin cu impresii pe larg.

Sotul a fost incantata de crema de fata Oil Eliminator, el nesuportand cremele grase ce ii fac tenul sa transpire, de aceea nici nu prea foloseste si sunt uimita de cat de hidratat este totusi tenul lui.

Experienta noastra a fost una placuta si informativa, de aceea va invit si pe voi in magazinele Kiehls pentru o astfel de diagnoza a tenului. Nu ustura, nu doare, dimpotriva, veti pleca de acolo cu informatii utile, si pentru a ne convinge de produsele recomandate, Kiehls va ofera la plecare si ensantioane de testare.

Facebook – https://www.facebook.com/KiehlsRomania/

Instagram – https://www.instagram.com/kiehlsromania/


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Ella spune:

    Unele produse sunt foarte bune, am avut o crema cu SPF si am folosit-o toata vara dar unele au parfum si alcool si asta nu face tocmai bine sad Pe acelea le evit dar in rest, aud numai laude.

  2. Cata spune:

    de nu ar fi asa scumpe……………. as cumpara si eu dar merg poate sa testez esantioane happy

  3. Natalia spune:

    Aaaa si o masca de galbenele am avut, buna si ea. big grin

  4. Ioana Ciont spune:

    Am fost și eu prin vară parcă, mi-am făcut un test al tenului și la fel ca tine, a reieșit că am ten mixt, cu tendințe de îngrășare în zona T și foarte deshidratat pe zona obrajilor. Îmi amintesc că am plecat acasă cu o punguță de mostre laughing) . Și chiar dacă nu toate mi s-au potrivit, mi-am făcut o impresie destul de bună despre brand, iar experiența din magazin a fost una extrem de plăcută. Iar de curând am descoperit că au ceva serum cu vit. C în concentrație de 10% pe care am pus ochii și mă tentează să îl încerc.

    • addicted spune:

      Ma bucur ca si pentru tine a fost o experienta placuta, domnisoarele toate-s amabile si foarte bine informate, ceea ce te face sa mergi cu drag. Ia sa vaz`si eu despre ce ser este vorba, poate… poate. big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *