Cum iti faci modele de manichiura in apa

Modele de unghii water marble. Cum iti faci modele de manichiura in apa

 Manichiura in apa a fost foarte populara in anii 2011-2012, insa asta nu inseamna ca nu o putem face de actualitate. Tehnica in sine, water marble, nu necesita decat timp si indemanare. Daca nu vreti sa practicati aceasta inovatie in materie de beauty, puteti merge in saloanele de frumusete pentru aceasta tehnica water marble, fara sa va chinuiti voi.

Pentru cele care au putina dibacie si cred ca pot realiza un astfel de model singure acasa,  iata cateva modele de manichiura in apa prin tehnica water marble si de ce aveti nevoie pentru a le realiza.

  • Apa distilata sau apa plata la temperatura camerei.
  • Cel putin doua nuante de oja cu care creezi modelul de manichiura in apa dorit.
  • Top coat sau orice lac de unghii incolor.
  • Betisor din lemn sau scobitoare
  • Betisoare cosmetice imbibate in dizolvant de unghii pentru a va sterge, caci va veti si murdari.
  • Banda adeziva, scotch sau leucoplast pentru a-ti proteja partile laterale ale degetelor.
  • Un pahar de unica folosita, din plastic.
  • Un ac cu care vei sculpta modelul dorit de manichiura in apa.
  • Pietricele decorative sau alte accesorii pentru unghii.

Dupa cum ziceam pentru tehnica water marble aveti nevoie si de timp, procedura in sine durand aproximativ 40 de minute si intre 10-30 de minute pentru a se usca,.

Cum iti faci modelele de manichiura in apa

Pune in bolul cu apa cate o picatura din fiecare oja, alternative, pana se produc produc mai multe unde. Cu cat se produc mai multe unde, cu atat modelul va fi mai special iar oja va fi mai intensa pe unghie.

marble art

Cu ajutorul betisorului din lemn se realizeaza modelul dorit in oja. Il introduceti in exteriorul cercului format, si trageti spre interior pana formati un model ca o panza de paianjen, ca in imaginea de mai sus. Dupa acest pas, introduceti cate un degeti in apa, pozitionat cu unghia in jos, astfel incat sa se lipeasca de oja.

tehnica water marble

Panza de oja de apa formata trebuie sa o indepartati in timp ce degetul este inca in apa. Nu sariti peste acest pas pentru ca altfel veti risca sa stricati modelul imprimat pe unghie! Aici aveti nevoie de scobitoare si dupa ce ati inlaturat toata pojghita de oja, scoateti degetul din apa. Oja se va prinde atat de unghie, cat si de deget, deci va trebui sa stergeti surplusul. Va recomand sa faceti asta cu ajutorul dischetelor demachiante si a betisoarelor de ureche.

model manichiura in apa

La final aplicati un lac de unghii pentru protectia acesteia si pentru ca oja sa reziste mai mult, fara sa sara de pe unghie. Et voila, ati realizat in confortul casei voastra o manichiura spectaculoasa.
 Stiu ca are un grad de dificultate mai ridicat si solicita mult timp pentru realizare, dar frumusetea acestor modele de manichiura sub apa va merita!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *