Gustul seducţiei în Mozart Chocolate Vanilla Cream

 În rutina zilnică, ne dorim uneori un moment de linişte, relaxare, un moment ideal pentru a ne delecta cu eleganţa si rafinamentul unei băuturi care să ne îmbie simţurile.

Lichiorul Mozart Chocolate Vanilla Cream este definiţia eleganţei şi cadoul ideal pentru tine şi cei dragi. De mai bine de 60 de ani, ingredientele lichiorurilor Mozart sunt atent selecţionate şi preparate, fiecare sticlă fiind manufacturată în distileria Mozart din Salzburg, locul de naştere al celebrului compozitor Mozart. Aceste rădăcini culturale constituie baza tradiţiei istorice, expertizei profunde şi pasiunii, care au făcut din lichiorul Mozart un brand renumit pe plan international.

Lasă-te fermecat de mixul delicios de vanilie de Bourbon, caramel, frişcă proaspătă şi ciocolată albă. Design-ul sticlei în formă specifică de bomboană de ciocolată Mozart, transformă această specialitate austriacă de excepţie în cadoul perfect.

Mozart White Chocolate Vanilla Cream_500ml

Aromele intense şi parfumul lichiorului Mozart creează o simfonie în care acordurile se potrivesc perfect. Notele seducătoare de ciocolată albă, vanilie şi caramel se însoţesc reciproc pe portativul gustului şi îţi oferă acea senzaţie de relaxare de care ai nevoie în toată această agitaţie cotidiană.

Lichiorul Mozart White Chocolate Vanilla Cream reprezintă o delicioasă băutură cu caracteristici feminine: uşor, elegant şi seducător. Este ideal să fie servit rece, simplu, sau în combinaţie cu fructe de sezon proaspete , tocmai pentru a simţi din plin aroma unică.

Lichiorul Mozart este disponibil acum în România în două variante, Mozart Chocolate Cream şi Mozart White Chocolate Vanilla Cream, surprinde perfecţiunea şi reprezintă cea mai dulce surpriză pentru persoanele importante din viaţa ta. Dacă vrei să le oferi un moment de destindere, satisfacţie şi câteva minute de linişte, cu lichiorul Mozart nu vei da greş. Acesta poate fi folosit în combinaţii inedite de cocktail-uri, iar pentru acest lucru îţi propunem o reţetă cu care vei surprinde plăcut:

Ingrediente: 40 ml lichior Mozart White Chocolate Vanilla Cream, 20 ml Vodkă, 10 ml frişcă lichidă.

Preparare: Amestecaţi toate ingredientele. Utilizaţi un pahar de cocktail. Bucură-te de experienţa Mozart!

Mozart White Chocolate Vanilla Cream_500ml


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *