Lentile de contact de unica folosita TopVue Elite Videt

Lentile de contact de unica folosinta SAU lentile de contact lunare. Ce alegi?

 Lentile de contact de unica folosinta SAU lentile de contact lunare? Asta-i intrebarea pusa de persoanele care stiu ca-s mioapa si purtatoare lentile de contact de multi ani. Nu cunosc nevoile fiecaruia, imi cunosc propriile-mi nevoi, stiu doar experientele mele, si felul cum se simt ochii mei cu fiecare tip de lentile de contact in parte.

Lentile de contact de unica folosinta/zilnice

Multi ani la randul am folosit doar lentile de contact de unica folosinta, exclusiv de la Videt. V-am mai vorbit despre acest magazin, despre fidelitatea mea, amabilitatea, ajutorul si promptitudinea oamenilor de acolo, care in timp mi-au devenit buni prieteni, si nu-i recomand doar pentru asta ci pentru, repet, profesionalism, amabilitate si promptitudine. Asta o pot spune cu aceeasi sinceritate si cele mai bune prietene ale mele, cliente fidele si ele.

Revenind la ce va intereseaza mai mult. Va spuneam ca multi ani am folosit doar lentile de contact de unica folosinta, si acum folosesc, in special vara la mare dar si in alte deplasari. De data aceasta folosesc TopVue Elite caci aceste lentile de contact de unica folosinta sunt o noua generatie de lentile zilnice din hidrogel, cu un continut mare de apa, 57%, filtru UV pentru protectie suplimentara pentru ochi si au o usoara coloratie albastra. Aceasta ajuta la manipularea lor cu usurinta.

lentila contact topvuelite

Lentilele de contact zilnice TopVue Elite mi-au placut din prima, senzatia de moliciune si catifelare, ofera ochilor un confort sporit. Nu-mi usuca ochii, semn ca-i hidrateaza corect, si nu le simt la purtare. Ceea ce-i un mare plus pentru mine.

Vi le recomand, in special daca incercati pentru prima data lentile de contact. Pentru a va putea obisnui cu lentilele de contact, incercati-le intai pe acestea de unica folosinta(zilnice), caci nu este necesar sa le curatati sau sa le stocati peste noapte si nici nu aveti nevoie de solutie speciala, ca in cazul celor lunare.

Pe acestea zilnice TopVue Elite le pot compara cu usurinta cu lentilele de contact lunare TopVue Plus, care sunt parca special concepute pentru ochiul meu sensibil.

Lentile de contact lunare

Despre lentilele de contact lunare v-am mai vorbit, stiti ce folosesc, v-am spus si mai sus, atfel ca, ma limitez doar la a va spune de ce recomand lentilele de contact lunare. Le recomand oricui, DAR dupa acomodarea cu cele de unica folosinta, pentru ca sunt foarte multe persoane ce nu suporta lentilele de contact. Daca sariti din prima la cele lunare si nu va puteti acomoda cu ele, sunt sanse sa regretati achizitia. Deasemenea, puteti opta si pentru cele de doua saptamani, si sunteti undeva intre cele lunare si de unica folosinta. Videt le are pe toate, vand inclusiv si cate o lentila!

Lentilele de contact lunare, in speta TopVue Monthly Plus, ce folosesc eu, sunt destinate portului zilnic, cu perioada de inlocuire la 30 de zile. Asta inseamnand ca, pe timpul noptii, este necesar ca aceste lentile sa le scoateti si sa le stocati in suportul cu solutie. Pentru cei uituci sau mai lenesi, din nou, recomand lentilele de unica folosinta. Le porti toata ziua, si la sfarsitul zilei, le arunci, nu le porti de grija. Deasemenea, daca sunteti predispusi la conjunctivita, ar fi recomandat ca tot pe cele de unica folosinta sa le aveti pentru ca altfel, la cele lunare, veti fi nevoiti sa le aruncati in cazul infestarii.

Personal, le prefer pe acestea lunare pentru ca par a-mi hidrata mai bine ochii, care sunt foarte sensibili si-s perfecte pentru nevoile mele. Pe nevoile voastre se pot mula cele de unica folosita. De aceea va recomand sa le incercati intai pe cele de unica folosinta/zilnice, si ulterior sa le incearcati pe cele lunare/doua saptamani.

Eu nu pot decat sa ma bucur c-am scapat de corvoada ochelarilor de vedere, caci am fost mereu complexata de faptul ca-s nevoita sa-i port. In trecut, inainte sa incerc lentile de contact de la Videt, purtam doar ochelarii, si in casa, si afara, la evenimente, peste tot, si nu se „pupau” mereu cu tinutele mele. Frustrant rau si demoralizator sa stiti.

Long live cine a inventat lentilele de contact, va recomand sa le dati o sansa, daca sunteti in aceeasi barcuta de miopi ca si mine… Ochisorii se vor simti mai bine iar voi, per total, va veti simti mai increzatori!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Natalia spune:

    La cat sunt de comoda am optat pentru alea de unica folosinta dar mai des port ochelarii. laughing Eu iau bausch and lomb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *