Flori in dar de Martisor

 A trecut Sfantul Valentin, vine si Dragobetele, iar imediat dupa, sare Martie cu martisoarele. Nu va intrebati unde trece timpul si de ce se grabeste asa pentru ca n-am nici o explicatie. Tot ce-mi doresc este sa profitam de ceea ce exista, fara regrete cu privire la ce-a fost si fara marete planuri pentru ce va fi. Majoritatea lucrurilor bune ne ies cand nu exista nici un plan si nici urma de stres si ganduri.

Flori in dar de Martisor de la Floraria.ro

Revenind la Martie si la ce reprezinta aceasta luna, mi-am adus aminte ca ultima data cand am fost acasa, mi-am gasit scrisorile primite in adolescenta si cateva felicitari de 1 si 8 Martie. Mama a scos si ea de la naftalina felicitarile pe care i le-am facut de-a lungul anilor si mi-a spus cu mana pe inima ca cel de pret cadou am fost si raman eu. Evident! Insa, material vorbind, florile au incanta-o cel mai mult.

Fiind departe de casa, de atatia ani, incerc ca de fiecare 8 Martie, sa o surprind pe mama, cu un cadou sau flori comandate online. In aceasta idee, Florariamobila.ro  vine in ajutorul celor ca mine ca vor sa transmita recunostinta, caldura si fericire printr-un buchet de flori sofisticat.

Anul acesta in colectia pentru cadouri curpinde un singur tip de floare, trandafir criogenat intr-o cupola de sticla sau o zambila asezata in vase de sticla de diverse forme si dimensiuni, in functie de preferinta, dar si aranjamente mai complexe cu mixuri inedite de flori de sezon.

„Goana după mărțișoare ia sfârșit pe FlorăriaMobilă.ro, care te așteaptă la un click distanță ca să te ajute să marchezi începutul primăverii, printr-un gest simbolic. Pentru că știm cât este de greu să alegi florile potrivite într-un context de business, ne-am gândit să lansăm această colecție pentru toți cei care își doresc să ofere un cadou memorabil, simplu și rafinat”

Titel Botogan (Owner, https://www.florariamobila.ro/).

Pretul aranjamentelor florale este mai mult decat accesibil, porneste de la 25 de lei si se pot personaliza in functie de preferinte. Oferta este valabila pentru comenzi de minim 150 lei, cu livrare atat in Bucuresti cat si zonele limitrofe. Transportul este gratuit la prima locatie, restul locatiilor fiind ofertate separat. Pentru livrari personalizate pentru mai multe adrese, costurile vor fi discutate separat.

Ce-mi place cel mai mult la Floraria Mobila este faptul ca la fiecare comanda primesti o confirmare prin primirea unei fotografii fix cu produsul livrat.

Este foarte simplu sa oferi flori in dar de Martisor prin FlorariaMobila.ro. Accesati direct https://www.florariamobila.ro/8martie, alegeti-va cadourile pentru colege, sefi, angajati, scrieti-va si gandurile sincere, si observati cum zambetele incep sa infloreasca.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *