Lotiunea antiacneica Eritroacnol Mebra. Ce efecte are asupra tenului.

 Desi am trecut de varsta adolescentei de mult, inca ma confrunt cu probleme cu tenul, referindu-ma aici la acnee. Am incercat de-a lungul anilor destule produse, acum intrandu-mi pe mana lotiunea antiacneica Eritroacnol. Nu stiu daca si voi ati folosit-o, si nici daca aveti o parere buna sau… mai putin buna, eu am sa va spun parerea si experienta mea, iar daca aveti si voi una, hit the comment button.

Lotiunea antiacneica Eritroacnol

Lotiunea pentru acnee Eritroacnol contine extracte de galbenele, echinacea si salvie, care au o actiune antibacteriana, antiseptica si efecte impotriva acnee, prin actiune LOCALA. Deasemenea, este antiseboreica, usor astringenta, virostatica, cicatrizanta si are la baza principii cu rol de purificare, care trateaza si grabesc vindecarea cosurilor. In acelasi timp, inlatura si roseata, daca va confruntati cu aceasta problemuta.

lotiunea tonica Eritroacnol

Cum spuneam, este usor astrigent dar doar datorita mentolului racoritor si calmant. Asta ca sa nu va panicati! Contine si acid boric si acid salicilic, ingrediente care stim cu totii ca trateaza eficient problemele tenului. Eu personal ” vanez ” produsele care contin acid salicilic, inclusiv fondurile de ten. Acidul salicilic, pentru cei care nu stiau, are actiune de exfoliere.

De exemplu, fondul de ten despre care v-am si vorbit mai de mult, Dermablend 3D de la Vichy , contine acid salicilic si este preferatul meu, inca de cand a aparut la noi pe piata. Imi place pentru ca ofera acoperire foarte mare si pentru ca are aceasta actiune de exfoliere.

Cum aplici lotiunea antiacneica Eritroacnol si ce efecte are

Lotiunea Eritroacnol se foloseste atat dimineata, cat si seara. Dupa demachiere, se aplica lotiunea pe zonele cu acnee, folosind o cotoneta de bumbac. Pentru acneea severa, se repeta aplicarea de mai multe ori pe zi, dupa ameliorare se fac maxim doua aplicari pe saptamana!

Trebuie sa recunosc, am fost sceptica la inceput, insa… dupa o saptamana de folosirea, am observat reducerea numarului de cosuri, ameliorarea generala a zonei inflamate si vindecarea petelor post acnee.

Lotiunea antiacneica Eritroacnol merge foarte bine mana in mana crema antiacneica Eritroacnol. Crema antiacnee este foarte bine tolerata chiar si de pielea sensibila pentru ca nu contine parfumuri sau coloranti artificiali.

Eu am cumparat lotiunea antiacneica de la Farmacia Tei, si am dat doar 9 ron pe ea. Tot acolo gasiti si crema din aceeasi gama.

Sper ca v-am fost de ajutor cu aceste informatii, asa cum mi-a fost si mie aceasta lotiune. big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *