Sephora Collection. Crema de maini exfolianta si scrubul de buze

Noutati de la Sephora. Gama Sephora Collection, crema de maini exfolianta si scrubul de buze

 Nu este este luna in care sa nu dau iama in mall in cautare de noutati de la Sephora. Daca nu vorbim despre noutati, vorbim despre produse pe care trebuie sa le recumpar, si tot imi plimb ochii prin magazin. Fetele cu siguranta ma inteleg cand spun ca la Sephora nu poti intra cu, cardul gol..

Luna aceasta a fost vorba despre doua noutati, crema de maini exfolianta si balsamul/scrubul de buze , cu miere si particule de zahar. N-as fi putut sa le rezist, cu atat mai mult cu cat nu suport sa am mainile si buzele crapate. Presimt totusi ca le voi cumpara si pe celelalte din gama cremelor de maini si balsamurilor de buze, mai ales ca-s micute si-mi permit cate una in fiecare geanta. big grin 

Crema de maini gomaj cu miere

Pana la acest produs nu am mai avut crema de maini gomaj, care sa exfolieze mainile dar sa le si hidrateze. Vreau sa va spun ca nu este genul acela de crema cu, care te dai si iesi din casa, caci contine particule de zahar si ti-e imposibil sa iesi asa. Trebuie sa astepti cateva minute bune, timp in care, daca rezistati cu zaharelul pe maini, veti vedea cum se topeste si cum mierea intra in piele.

Eu ador aceasta crema, o folosesc seara dupa tot ritualul de demachiere si ingrijire, si pot spune ca da, dimineata am mainile exfoliate si fine, diminueaza vizibil imperfectiunile si ofera netezire.

crema de maini Sephora Collection miere

crema de maini Sephora Collection miere

Din gama Sephora Collection mai fac parte si alte variante de creme (balsamuri) de maini pentru fiecare nevoie e pielii :

  • Coconut – Catifelare;
  • Rose – Luminozitate;
  • Goji – Protectie;
  • Tangerine – Efect de umplere;
  • Almonde – Reparator;

Pretul este de 23 RON.

Balsam gomaj pentru buze

Cunosc foarte multe doamne si domnisoare care aplica rujurile, in special cele mate, pe buze crape… E pacat, rujul nu se aseaza cum trebuie si arata extraordinar de urat. Mi se pare esential sa exfoliezi buzele inainte de aplicarea unui ruj dar daca nu poti face asta, renunta in acea zi la ruj. It`s that simple!

Pana la balsamul de buze exfoliant de la Sephora, sau scrub de buze, cum va place sa spuneti, obisnuiam sa-mi exfoliez buzele cu bicarbonat de sodiu, ori de cate ori simteam nevoia. Totusi, tanjeam dupa o „executie” mai rapida si mai dulce, astfel ca, gomajul cu miere Sephora si-a facut loc foarte rapid in rutina mea.

Datorita particulelor fine exfoliante de zahar, balsamul netezeste si catifeleaza buzele, pregatindu-le astfel pentru aplicarea produsului de ingrijire sau de machiaj al buzelor. Este de departe cel mai bun scrub de buze pe care eu l-am folosit, imi lasa buzele moi si catifelate, si le ofera o stralucire naturala.

balsam buze exfoliant Sephora

scurb buze Sephora

Gama de ingrijire a buzelor Sephora Collection contine produse cu 2 texturi si 6 variante cu ingrediente diferite:

1. Balsamul de buze hranitor ofera diverse beneficii, in functie de ingredientul-cheie:

  •  Cocos – calmeaza;
  • Trandafir – ofera stralucire;
  • Goji – protejeaza;
  • Mandarina – tonifica;
  • Migdale – hidrateaza.

2. Gomajul cu miere

Balsamul se poate folosi ori de cate ori simtiti nevoia in timpul zilei, iar gomajul/scrubul pentru buze se poate folosi de doua ori pe saptamana.

Pretul acestui scrub de buze este de 23 RON


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    Ghici cine merge azi in Sephora? laughing)

  2. Anonima spune:

    Balsamul de buze cu, cocos este genial!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *