addicted recomanda

Business Angel, notiunea de antreprenoriat si cum sa inveti sa castigi bani intr-un timp scurt

cum sa inveti sa castigi bani
 Notiunea de antreprenoriat cred ca este cunoscuta tuturor, in teorie cunoastem bine notiunea si teoriile de baza, in practica avem nevoie de putin ajutor. Antreprenoriatul reprezintă un proces ce constă în identificarea și urmărirea unei oportunități de afaceri, în scopul valorificării acesteia. Sunt foarte multi tineri, abia iesiti din facultate, pe care daca ii intrebi ce isi doresc sa faca,…read more
addicted

De unde cumpar inel care isi schimba culoarea dupa temperatura corpului

inel care isi schimba culoarea unde cumpar

 Acum cateva secole, in 2013, am scris un articol despre acel inel care isi schimba culoarea in functie de starea de spirit a purtatorului.

Am spus si atunci, spun si acum, inelul isi schimba culoarea dar dupa temperatura corpului, desigur. Cine crede ca inelul isi schimba culoarea literalmente dupa starea pe care o are in acel moment… crede gresit.

De fapt cristalele lichide termotropice ce se regasesc in sticla sau piatra de cuart a inelului fac toata ” magia “. Lichidul cristalelor este foarte sensibil astfel ca, isi modifica structura conform schimbarilor de temperatura corporala ale purtatorului.

Unde gasesc in Romania si de unde cumpar inele care isi schimba culoarea dupa temperatura corpului!?  read more

addicted, addiction quotes

Om frumos

oameni frumosi
 Un om nu este frumos prin felul cum vorbeste, cum se imbraca sau cum arata. Vorbele sunt foarte inselatoare, la fel si infatisarea. Nu putem intelege adevaratele intentii ale unei persoane doar dupa vorbele sale pentru ca suntem inconjurati de actori. Faptele conteaza... doar ele merita privite! Un om este frumos dupa modul cum gandeste, cum ARATA ceea ce gandeste, dupa…read more