Nutriday mă răsfaţă!

Veste bună !!!! Danone iar ne încântă cu dulci suprize, cu dulci premii.

Am aflat de la Mihaela că până pe 30 iunie, câştigi cu Nutriday prin tragere la sorţi premii zilnice: seturi de picnic, săptămânale: aparate de făcut pâine, un Citroen Grand C4 Picasso oferit la sfârşitul concursului şi premiul cel mare: un tur culinar prin ţară cu toată familia. Tot ce trebuie să faci este să îţi cumperi minim 6 produse Nutriday Natural sau Nutriday Delicios ,să păstrezi bonul de casă , să pofteşti pe site unde îţi faci un cont şi să indroduci codul de pe bonul de cumpărături specificând şi regiunea pe care o susţii. Pentru regiunea câştigătoare, Nutriday va da cea mai mare masă! Aşadar dragilor, să le arătăm că suntem mândri de regiunea noastră.

Personal sunt o mare fană a produselor Danone Nutriday dar îl ador în special pe cel de căpşuni. Ştiu pe de rost locul în care îl găsesc şi fug cu poftă către raftul plin de iaurturi Nutriday. Ochii-mi zburdă repejor de fiecare dată însă către cel de căpşuni. Gustul delicat mă răsfaţă şi-mi aduce ,cu drag şi dor, aminte de copilărie, când eram alintată de mama cu iaurt natural şi căpşunele deci , spuneţi voi cum să nu-l adori când te poartă în trecut şi-ţi trezeşte pe fetişoară un zâmbet de copil?

Vouă ce sortiment Nutriday vă încântă simţurile?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. emma spune:

    mie imi place cel de biscuite sa il incerci ca este foarte bun

  2. Mihaela spune:

    Si mie imi place iaurtul cu capsuni. happy
    P.S. Daca vrei sa participi la concurs, trebuie sa povestesti despre 6 produse (din cele participante), nu doar unul.

  3. Jteph spune:

    Mie nu`mi place happy. Succes.

  4. Rox spune:

    Sa-mi fie cu iertare dar nu as consuma asa ceva nici daca m-ar plati laughing

  5. Rox spune:

    Pai ai citit clar ce contine? In alte tari este interzis, in Romania se vinde ca painea calda si, mai grav, se da copiilor. Deci faptul ca in alte tari este interzis nu-ti da de gandit? Cel putin eu asa stiu. Dar chiar daca nu ar fi interzis, numai uitandu-ma la ce contine nu l-as consuma. Stii ca a fost un scandal la un moment dat si la noi exact pe tema asta, apoi au luat-o pe Teo Trandafir sa le apara in reclama ca sa aiba lumea incredere si sa cumpere….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *