Sugar free?

Ce plăcut e sa te trezești dimineața cu soarele în ochi,zămbind, mieunând, și cu un chef nebun de viață!!! Toate astea dispar când te îndrepți spre bucătărie și realizezi că mult dorita ta cafea nu se poate “bălăci” într-un strop de zahăr pentru că ai avut ieri grijă să cumperi tot ce NU aveai musai nevoie … Aah, să îmi trăiască amnezia de moment !!! De mâine umblu cu stickere pe frunte.

Așadar, dau un jeleu pentru o linguriță de zahăr. sad


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. Creve says:

  Un regat pentru un cal sau nimic laughing) Dacă nu…pune jeleu în cafea laughing)

 2. Ana. says:

  haha, stiu sentimentul laughing nici eu nu pot bea cafeaua fara lapte si fara o lingurita mica de zahar care vine la marele fix. Eu am noroc ca acasa nu prea beau cafea, nu stiu s-o fac si prefer sa merg de 2-3 ori pe sapt cu o prietena la o cafenea. In felul asta mai si socializez si sunt sigura ca o sa beau o cafea, daca nu buna, macar acceptabila.

  • addicted says:

   Inseamna ca nu iti curge cafea prin sange! Norocosi sunteti … Eu fara cafea disper, nu functionez la parametri normali si mi-s praf intreaga zi.

 3. căpcă1 says:

  fericiti ai far’de vicii…nu ca ma laud, cazul meu ! eu nu beau cafea de prin 1991, nu joc jocuri de noroc, de prin 1995, ce mai, is exemplar !
  buei, un’dreaq am pus tirbushonul ?!

 4. Roscata says:

  in loc de zahar poti pune putina miere, merge ca uns big grin

 5. Delia says:

  Ma poti pune pe mine batting eyelashes dar risti sa faci diabet laughing

 6. Mihaela says:

  Si eu ma enervez cand realizez ca in loc sa cumpar ce aveam nevoie, am cumparat numai prostii. De exemplu am fost ieri la cumparaturi si am uitat sa iau tocmai servetele demachiante si aseara ma chinuiam sa-mi sterg rimelul cu vata. laughing Groaznic, imi ramaneau bucatele de vata printre gene, de-abia le-am indepartat.

  • addicted says:

   Ar trebui sa facem un club ceva. laughing
   Stiu cum e sa te demachiezi cu vata, ajung ochii sa arate ca un brad de Craciun de pe vremea bunicilor, cand il impodobeau cu vata!laughing

 7. Diana says:

  Eu am fost gas free… cam greu să faci cafeaua așa…

 8. Andera Y says:

  rolling on the floor Ti-am dat pe twitter! de fapt mi-am impartit opunga de zahar cu tine… virtual… rolling on the floor)

Leave a Reply

Your email address will not be published.