Un desert dulce dulce

Vara – sezonul căpşunelor! Sezonul după care Delius şi Nice sunt topite, propriu şi figurat. Pentru ele dar şi pentru voi posta una o salatele de căpşuni care îmi plac mie. Avem nevoie de:

căpsuni (500g), zahăr tos (250g), vin roşu (1 pahar), coajă de lămâie (1/2 lămâie)

Mod de preparare:

Din zahăr, vin şi coaja de lămâie se face un sirop gros, se fierbe. Cald, se toarnă peste căpşunile spălate, curăţate, scurse pe sită şi puse într-un bol. Se dă la rece şi se serveşte peste 3-4 ore!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 19 Comments
  1. Roscata spune:

    Deja am sarit peste capsuni, am trecut pe pepene rosu,galben si pe cirese. Mancam luna trecuta cate o ladita de capsuni pe saptamana. laughing

  2. Andera Y spune:

    Aoleooo mama mama de ce a trebuit sa citesc eu postul asta acum?… Am facut balti pe birou! rolling on the floor

  3. Delius spune:

    Strawberries with lemon and red wine?? Nu prea-mi place combinatia. laughing

  4. Refuzake spune:

    Pare gustos, reţetă proprie? laughing

    Pare simplă!

  5. Roxy's blog spune:

    chiar ieri le-am savurattongue

  6. Creve spune:

    Și pentru mine nu ai nimic? sad

  7. Jonathan spune:

    Need some wine, are cineva?happy

  8. […] cum aţi observat sunt un fan declarat al îngheţatei şi dacă e cu, căpşuni sau fructe de pădure mă ” cumperi ” în secunda doi pe […]

  9. […] cum aţi observat sunt un fan declarat al îngheţatei şi dacă e cu, căpşuni sau fructe de pădure sunt ” cumpărată” în secunda doi pe […]

Dă-i un răspuns lui Paul - Culinare Anulează răspunsul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *