Vara – sezonul căpşunelor! Sezonul după care Delius şi Nice sunt topite, propriu şi figurat. Pentru ele dar şi pentru voi posta una o salatele de căpşuni care îmi plac mie. Avem nevoie de:
căpsuni (500g), zahăr tos (250g), vin roşu (1 pahar), coajă de lămâie (1/2 lămâie)
Mod de preparare:
Din zahăr, vin şi coaja de lămâie se face un sirop gros, se fierbe. Cald, se toarnă peste căpşunile spălate, curăţate, scurse pe sită şi puse într-un bol. Se dă la rece şi se serveşte peste 3-4 ore!
Deja am sarit peste capsuni, am trecut pe pepene rosu,galben si pe cirese. Mancam luna trecuta cate o ladita de capsuni pe saptamana.
Pfff ce-as vrea sa pap si eu pepene rosu si cirese. Mi-ai trezit poftele!!
O sa ti se umfle tzatzele
Mai mult de atat? nuuu merci. Imi tin pofta deoparte.
Aoleooo mama mama de ce a trebuit sa citesc eu postul asta acum?… Am facut balti pe birou!
Balti si ieri, balti si azi .. balti in fiecare zi! Baltoasa mai esti.
Strawberries with lemon and red wine?? Nu prea-mi place combinatia.
Pana nu o incerci strambi din nas, cum am facut si eu.
Pare gustos, reţetă proprie?
Pare simplă!
E foarte simpla si foarte gustoasa, reteta nu imi apartine si imi pare rau ca nu mai stiu de unde am luat-o.
chiar ieri le-am savurat
Next time sa incerci reteta, iti va place.
Și pentru mine nu ai nimic?
hmmm…… yammy!
A fost foarte yummy !!!
Need some wine, are cineva?
Eu nu am dar mi-ar place sa beau acum un Sange de taur
[…] cum aţi observat sunt un fan declarat al îngheţatei şi dacă e cu, căpşuni sau fructe de pădure mă ” cumperi ” în secunda doi pe […]
[…] cum aţi observat sunt un fan declarat al îngheţatei şi dacă e cu, căpşuni sau fructe de pădure sunt ” cumpărată” în secunda doi pe […]