Mesaje haioase de 1 Martie

Toată lumea e în gravă căutare de mesaje amuzante de 1 Martie ( şi nu numai )! Am să încerc să le uşurez căutările şi postez câteva din mesajele de martie ce mi-au plăcut mie mai mult:

” Chiar dacă uneori țăranul român își bate femeia de-o snopește, de 1 Martie nu uită de Mărțișor.. că așa e românește.

Sunt veteran în Legiunea Străină și am luptat 4 ani că mercenar în Afghanistan, cea mai grea bătălie pentru mine ramene săptămâna dintre 1 și 8 Martie.. asta se întâmplă în fiecare an.

Așa cum buburuzele își dezmorțesc aripioarele la prima rază de soare mai călduță, așa Martie ne dezmorteste sufletele cu primul mărțișor ce ne parfumează viață a€“ primăvară.

Odată cu apropierea Mărțișorului, primăvară își anunța sosirea alaiului enigmatic de miresme parfumate, acompaniat de festivalul cromatic, încântător, al florilor ce ne încălzesc sufletul.

Știu că era mai frumos să-ți iau un mărțișor decât să-ți dau un mesaj pe telefon..dar intelge-mă și pe mine, sunt un fel de Eminescu și trăiesc numai prin rime.

Atunci când popoarele migratoare veneau cu gânduri cotropitoare peste acest minunat popor, noi le dădeam mărtișoare..pentru că așa-i românul, primitor. „

Să nu îi lăsăm deoparte nici pe cei mai serioşi, ce doresc să trimită mesaje de mărţisor:

1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te îndrăgostești pășind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zambete.

Acest mărțișor trimis prin sms este purtător de sentimente 100% veritabile. Te iubesc și La mulți ani de mărțișor!

Cu această urare aduc primăvara în sufletul tău: deschide-ți inimă, fă loc clipelor frumoase

Din lacrima albă a fulgilor de nea și roșul aprins din inimă mea, am împletit un mărțișor pe care ți-l trimit cadou

Fie că 1 martie să îți aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele și tot atâtea declarații de dragoste!

Fie că acest mărțișor să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toți, și că iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.

Fiecare dintre noi așteptăm să se întâmple ceva frumos în viață noastră, fiecare dintre noi așteptăm primăvară. Eu nu mai trebuie să mai aștept nimic. Te am pe ține!

Îți doresc un 1 Martie fericit și o primăvară care să îți bucure întregul an!

Îți trimit prin mărțișor întreagă primăvară cu toate culorile ei vii și dătătoare de viață.

Un buchet de lăcrămioare, un mănunchi de sentimente frumoase și o grămadă de imbratisaria€¦ special pentru ține! La mulți ani de 1 martie!

Un mărțișor virtual purtător de sentimente 100% veritabile. „

Voi aveţi obiceiul ca de 1 Martie să trimiteţi mesaje apropiaţilor? Eu recunosc că nu, prefer să ofer un mărţişor celor pe care îi văd însă mesajelor de primăvară,înafară de cele de 8 Martie, nu le văd rostul.

 

Daca vreti si idei de cadouri Aveti AICI mai mult de 10 idei de cadouri de 1-8 Martie. Gasiti  parfumuri , SETURI CADOU , lucruri de ingrijire personala si carti


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 28 Comments
 1. Paul spune:

  Frumoase si amuzante!
  O primavara frumoasa si tie!smugbig grin<

 2. ioly spune:

  Unele sunt absolut haioase rolling on the floor) merci

 3. Mihaela spune:

  Simpatice! Iti doresc o primavara frumoasa, cu mult soare si bucurie! happy

 4. […] aveti o primavara de vis, numai cu bucurii, miresme imbatatoare si un viitor […]

 5. […] Alecu Racoviceanu, Diverse, Blogatu, Tu1074, Ling-Ping, Filumenista, Florina, Dictatura, Ioan Usca, Addicted, Rokssana, Zamfir, Ulise, Turdeanu, Innerspacejournal, Gabi, Madalina,  Hidalgo, Mihai Motrescu, […]

 6. Torden spune:

  … da, am obiceiul, dar nu cu texte precum cele de mai sus laughing
  … scurt si la obiect, de regula, fara inflorituri.

 7. bogdanelu spune:

  Mi-am cam pierdut obiceiul de a transmite mesaje în ultimi ani. Dar ştiu că la dăruitul mărţisoarelor stau bine, şi îmi cam fac „gaură” în buget laughing (în jur de 8 femei numai în familie)

  • addicted spune:

   Mesajele ca mesajele dar daca lipsesc martisoarele deja te faci cu cateva inamice. laughing)) „Regula” de fapt era alta astazi, SI fetele ar trebui sa ofere baietilor… Noi si in liceu faceam asta!

   • bogdanelu spune:

    Chiar ne întrebam astăzi cu un amic, dar ziua noastră când este (şi să nu spui in fiecare zi), şi când primim şi noi ceva (o urare,un şnur). În liceu am scăpat de dat mărţişoare la fete, că eram 99,8% băieţi big grin ,aşa că de primit nici nu se pune problema

 8. madMe spune:

  laughing Bună idee să faci o colecție de urări funny de 1 Martie
  Eu nu trimit mesaje și nici nu primesc. E mai bine așa, prefer doar mărțișoarele big grin

 9. Cristi spune:

  Frumoase mesaje si simpatice! happy

 10. Dany Daniel spune:

  mam pisat pe mine de ras

 11. […] respect pentru mame; se imbulzesc sa trimita mesaje de martisor mai mult sau mai putin pompoase, mesaje amuzante sau serioase cu care spera sa impresioneze MACAR o zi! Unii din noi URÂM de 1-8 martie ipocrizia, […]

 12. Anonim spune:

  o mare porcarie

 13. […] impiedicati si impiedicate, ametiti si ametite ( asa ca mine), care uita de semnificatia zilei de 1 martie ,readuc la cunostinta faptul ca in UNELE regiuni ale tarii astazi baietii sunt privilegiati. Si mi […]

 14. […] cei aflati in pana de idei, iata si alte urari de 1 martie, mesaje de martisor primite dealungul timpul pe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *