Sfarsitul lumii, pur romanesc!

Sfarsitul lumii in varianta romanească

PREMISA – Pe 21 decembrie 2012, conform calendarului Mayas, planeta își va găsi sfârșitul. Următoarele 10 alineate își propun sa zugrăvească o imagine de ansamblu asupra societății românești în zilele premergătoare evenimentului apocaliptic.

1. Televiziunile freamătă! Ediții speciale peste ediții speciale! O bătălie crunta pentru exclusivități. George Buhnici (corespondent PRO TV): “Pe-aici, pe la Vama Bors, va intra Apocalipsa în România! Dan Diaconescu (OTV): “Numai aici la televiziunea poporului, puteți urmări cataclismul 3D! Dan Diaconescu Direct…” Valentin Stan (Antena 3): “Sfârșitul lumii este rodul unei politici criminale a guvernului! Tatulici (Realitatea TV): “Apocalipsa este un eveniment aproape la fel de important ca primul concert Michael Jackson, pe care l-am transmis eu la Tele 7 ABC…” Prima Tv transmite, calm, “Schimb de mame”…

2. Manelistii se întrec în cântece despre Sfârșitul lumii. Pe locul întâi în preferințele publicului este melodia interpretata în duet de Florin Salam și Nyno. “Doamne vine-apocalipsa, O sa moara toți dușmanii. Si nici n-o sa le simt lipsa… Trece viata, trece anii!

3. La serviciu, în metrou, la cafenele, peste tot auzi romanii întrebându-se unul pe altul: “Ce faci de Sfârșitul lumii?
4. Marian Vanghelie: “Acum ați înțeles de ce am lăsat sectorul 5 sa arate asa… Locuitorii e obișnuiți cu imaginile apocaliptice deci pregătiți pentru ce vine…”

5. Cluburile din București pregătesc Party-uri și Event-uri speciale. În Gaia, unde Poponeț și Delia Matache au, bineinteles, masa, se pregătește eventul “Apocalypse Party Hot Stuff All Night”. In Bamboo, Pătrașcu a plătit o suma importanta ca sa-l lase pe el sa mixeze: “End of World Mega Mix”. Cretinii… aaa… pardon… romanii s-au repezit sa-și rezerve locuri și la cluburile After Hours, adică petrecerile de după Sfârșitul lumii.

6. Bisericile sunt luate cu asalt de către cei care vor sa se mântuiască pe ultima suta de metri. Pentru eficientizare, preoții spovedesc grupuri…

7. Ca la marile sărbători, hypermarketurile sunt luate cu asalt! Televiziunile prezintă aceasta știre cu formulări de genul: “Oamenii spun ca trebuie sa aibă pe masa de Sfârșitul lumii, toate cele cuvenite…” Fiind un eveniment care nu s-a mai petrecut, gospodinele nu știu dacă sa facă drob sau nu.

8. Declarație—Dragoș Bucurenci: “P**a mea! Eu v-am zis!”

9. Tabloidele sunt incorijibile: Cancan – “Monica Columbeanu își petrece Sfârșitul lumii cu Ricky! Irinel, tu cu cine? Click: “Ce buna e gagica lui Pulhac! Păcat ca o sa crape! 10. Băsescu este filmat pe ascuns spunându-i lui Videanu: “Ma doare-n cur! Si-asa era ultimul mandat ca nu mai aveam voie sa candidez…”

via Facebook

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
  1. Ms Pink spune:

    Oh God, why? Vai de noi laughing am trecut prin atatea sfarsituri de lume incat urmasii nostri o sa spunem ca am fost un fel de zei. Una peste alta, abia astept sa treaca si sfarsitul asta si sa stam linistiti pana la urmatorul… laughing

  2. Javra spune:

    În fine, un cocteil reuşit despre aşa-zisul sfârşit al lumii!
    Lipseşte alineatul 10, părerea ta.

  3. Larisa spune:

    Foarte tare laughing)))) M-am amuzat teribil laughing)))

  4. vienela spune:

    laughing Asa mai spun si eu! Sa ne distram, ca m-am saturat de plicticosi care chiar se pregatesc pentru sfarsitul lumii. laughing

  5. […] O sa fie frig de sfarsitul lumii? Ne spune Touch Of A Dream. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *