Video: Lipsa acuta de inteligenta

 Vad dimineata ca circula pe Facebook un filmulet ce avea titlul ” MESAJUL unei fete CU SANI IMENSI pentru cei care au o problema… ” si din lipsa de ocupatie am zis sa il urmaresc si eu.

Concluzia mea? Tipa are 16 ani, ai zice ca la varsta ei e normal ca fie/gandeasca/vorbeasca asa, sa fie necoapta insa clar nu justifica lipsa acuta de inteligenta.

”  Mi s-a luat, lumea are o problema cu mine, adica fetele, pe bune? Primesc mesaje ca sunt siliconata, photoshopata, nu sunt, d-aia fac acest clip” spune tanara in timp ce isi pipaie sanii imensi pentru a demonstra ca sunt naturali. “

Pentru cei care sunt curiosi dati CLICK si spuneti-mi si voi… am dreptate?

Edit: Ea ca ea dar cei care au lasat comentarii la filmulet au intrecut-o in prostie si exagerare.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Alexandra says:

  Aia cred că e partea dubioasă a facebook-ului, pe care eu mi-am eliminat-o din news feed…laughing) Nu ştiu ce să comentez căci n-am avut răbdare să văd mai mult de 10 secunde. Când i-am auzit accentul afectat şi am văzut greaţa pe figura ei…. mi s-a întors stomacu pe dos şi am închis.

 2. Alexandra says:

  Să sperăm că se va mai maturiza… încă mai are timp… (mă refer la psihic evident laughing )

 3. Alex says:

  oameni saraci cu duhul vor exista intotdeauna, ia aminte la cei de-aici http://alex-zaharia.eu/despre-prostie-la-cele-mai-inalte-cote/ ; cat despre fetita respectiva, nu e un secret ca in SUA gradul de indobitocire e unul alarmant

 4. Alex says:

  ai perfecta, acelasi lucru m-a mirat si pe mine: traim intr-o epoca in care dai un search si gasesti pana si reteta unei bombe atomicelaughing))) dar se pare ca unii pur si simplu nu pot depasi un anumit stadiu al dezvoltarii mentale; si asta ma face sa gandesc mai bine, oare conceptul de rasa ariana nu era pe alocuri bine intentionat?

 5. Dovada că, citez pe cineva, “facebook este pentru oricine şi oricine este pentru facebook”! Eu cred că aceşti tineri, cum e domnişoara, sunt iremediabil pierduţi. Nu se mai poate face nimic pentru ei, nici educaţional, nici cultural, în niciun sens.

 6. creve says:

  Nu am dat click ca să nu îmi pierd timpul, dar la ce să te aștepți de la o generație educată de TV?

 7. Pif says:

  Mi-a placut cum ai inceput .. Gen , era una de 16 ani cu țâțele mari , si am dat sa vad si eu ce e … Te rodea sa vezi si tu repede laughing)

  • addicted says:

   Pai ma gandeam ca o fi vreun mesaj dramatic sau unul de interes national, unul mistocar s.a laughing Nu ma asteptam sa vad ce am vazut, sau mai bine zis, sa aud ce am auzit.

 8. Anonymous says:

  vai😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published.