Pamflet: Intrebari si raspunsuri

via mail

Intrebare: exercitiile cardiovasculare prelungesc viata, nu?
Raspuns: inima ta a fost facuta pentru a bate un numar de ori… Nu-ti irosi bataile cu exercitii. Totul in cele din urma se uzeaza. Accelerarea inimii tale nu va va face sa traiti mai mult. Asta e ca si cum ai spune ca se poate extinde durata vietii masinii dvs. daca o faceti sa mearga mai repede. Vrei sa traiesti mai mult? Ia un pui de somn!

Intrebare: Ar trebui sa ma opresc cu consumul de carne rosie si sa mananc mai multe fructe si legume?
Raspuns: Tu trebuie sa intelegi logistica eficientei … Vaca ce mananca? Iarba si porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci, o friptura nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume in sistemul dumneavoastra. Vrei sa mananci boabe? Mananca pui.

Intrebare: Ar trebui sa reduc consumul de alcool?

Raspuns: Categoric nu. Vinul se face pe baza de fructe. Brandy este distilat din vin, ceea ce inseamna ca acestea trage apa din fructe, astfel incat sa profite din plin din ea. Berea este, de asemenea, din cereale. Le puteti consuma!

Intrebare: Care sunt avantajele unui program regulat exercitii fizice?
Raspuns: Filosofia mea este: Daca nu aveti nicio durere … sunteti bine!

Intrebare: Fripturile sunt daunatoare?
Raspuns: Nu m-ai ascultat! … Astazi alimentele sunt prajite in ulei vegetal. Adevarul este ca acestea raman impregnate cu ulei vegetal. Cum ar putea uleiul de plante sa fie daunatoare pentru tine?

Intrebare: Flexiunile ajuta la reducerea grasimii?
Raspuns: Categoric nu! Exercitarea unui muschi doar il face sa creasca in dimensiune.

Intrebare: Ciocolata face rau?
Raspuns: Esti nebun?! E cacao! O alta leguma! Este o mancare buna pentru a fi fericit!

Daca a umbla ar fi sanatos, postasul ar fi nemuritor! Balena inoata toata ziua, mananca doar peste si totusi e TARE GRASA! Un iepure alearga, sare toata viata si traieste 15 ani, broasca testoasa nu alearga NICIODATA si traieste 450 de ani.

Si tine minte: Viata, nu ar trebui sa fie o calatorie pana la mormant, cu intentia de a ajunge sanatos, cu un corp atractiv si un organism bine conservat. Mai bine ia pe celalat drum – Bere intr-o mana – chips de cartofi in cealalta – mult sex si un organism complet uzat, pe deplin folosit, strigand ca A MERITAT!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Dan spune:

    Ce amuzante sunt laughing)))))

  2. […] Addicted preia un banc, spunându-i pamflet: „Întrebare: Ar trebui să mă opresc cu consumul de carne roşie şi să mănânc mai multe fructe şi legume? Răspuns: Tu trebuie să înţelegi logistica eficienţei… Vaca ce mănâncă? Iarbă şi porumb. Ce sunt alea? Plante. Deci o friptură nu este nimic mai mult, este un mecanism eficient de a pune legume în sistemul tău. Vrei să mănânci boabe? Mănâncă pui. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *