Nu am fost niciodata fana supelor crema, in special a supei crema de rosii. Asta pana recent cand am apelat la minunatul meu blender si la „arta” condimentarii.
Papilele mele gustative inca danseaza cand ma gandesc la supa crema de legume cu usturoi pe care am facut-o acum cateva zile. Nu mi-a fost greu sa o fac si asta cred ca o stiu toate gospodinele. Am pus la fiert toate legumele ce-mi plac: cartofi, morcovi, ardei gras, ceapa, mazare si pastai . Le-am blenduit si le-am condimentat dupa bunul meu plac cu: nitelusca pasta de usturoi(homemade!), busuioc, marar, oregano, piper si patrunjel.
Am servit-o cu mini toast-uri si… si a trebuit sa mai fac o portie pentru iubitul meu, care nu e mare iubitor de legume. Et voila:
Urmatoarea supa crema va fi cea de ciuperci, apoi cea de cartofi cu bacon si de dovleac. Deja-s in pofte!!!
Voua ce supe crema de legume va plac?
Ce blender folosesti?
Unul mic, sunt derutata zilele astea si nu i-am retinut numele. Cand revin la Bucuresti iti spun.
Cea de ciuperci imi place
Cu siguranta o voi incerca si eu.
Nu sunt mare amatoare de supe creme, gatesc mai degraba clasica supa de pui cu galuste sau ciorbe, dar recunosc ca reteta ta suna bine. Condimentata cu usturoi sigur este un deliciu. Mi-ai dat o idee
Sa incerci, sigur iti vei schimba parerea, ca si mine.
ce tare Nici eu nu sunt fana lor, sa inteleg ca sunt in pierdere si ar trebui sa incerc si eu macar o reteta?
Exact, fa ca mine, incearca doar si ai sa vrei sa repeti „schema”.
Nici eu nu-s mare amatoare de supe-creme, am mancat una de rosii, singura care mi s-a parut ok… doar ok, nu mare splendoare dar alte tentative nu m-au incantat nici pe atat. A ta suna bine, cred ca toata socoteala e in condimentarea pe masura. Despre cat de sanatoasa e, nici nu mai vorbim…
Sa stii ca da, condimentarea dupa bunul plac si gust face totul! Sa incerci.