Versiunea noua Voyager

Google Earth relansat. Versiunea noua Voyager

 Google Earth a fost relansat intr-o versiune mai imbunatatita, nimic Voyager, ce utilizeaza acum si inteligenta artificiala pentru a ne oferi informatii online cu privire la munti, tari si site-uri pe care le vizitam frecvent virtual. Pe scurt, vom putea stie literalmente tot ce stie Google despre lume. Poate voi nu sunteti tocmai interesati de acest subiect, dar eu ma numar printre pasionatii „plimbarilor” cu ajutorul Google Earth, imi place sa descopar si sa redescopar, iar noua varianta ma incanta maxim. Destinatiile noastre din acest an au fost deja  ” stalkuite ” cu Voyager.

noul google earth

Noua versiune a Google Earth Voyager contine acum si un buton cu ajutorul caruia putem vedea atat in trei dimensiuni cat si din unghiul dorit de noi, locuri remarcabile precum Marele Canion sau castelele pe Valea Loirei. „De cand Google si Pamantul”, pentru prima data, Google Earth in noua varianta va fi accesibil direct de pe un dispozitiv conectat la internet, fara ca acesta sa fie neaparat instalat pe dipozitiv.

Swoop around the Grand Canyon and see geological layers, or check out the majestic architecture and pristine grounds of the 500-year-old Château de Chambord in the Loire Valley in France,

Noul Google Earth este deja compatibil cu Chrome si cu sistemul de operare Android, iar in curand vor aparea versiuni adaptate si pentru dispozitivele Apple si alte platforme cu acces la internet.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    Incotro? big grin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *