blat bucatarie kuma, kuma mobilier, kuma romania

Blatul de bucatarie Kuma – piesa de atractie din bucataria ta

 Fiecare bucătărie are nevoie de un punct de atracţie, iar acesta este de obicei zona de blat. Pe măsură ce tehnologiile avansează şi noi materiale sunt disponibile pentru blaturile de bucătărie, acestea permit integrarea perfectă, în funcţie de materialele, texturile şi culorile folosite pentru podele, pereţi sau mobilier.

Blatul, a devenit, astfel, piesa centrală în amenajarea oricărei bucătării. De aceea, este esenţială alegerea unui blat de calitate, care să se remarce prin finisaje de excepţie şi să se integreze armonios în ansamblul bucătăriei. Nu în ultimul rând, una dintre cele mai importante decizii de design în alegerea blatului de bucătărie este ca acesta să fie potrivit cu stilul tău de viață. Ai nevoie de o suprafață ușor de întreținut? Rezistența la pete este o preocupare? Sau este stilul cel mai important?

O multitudine de opțiuni sunt disponibile, iar factori precum calitatea și aspectul vor influența cel mai probabil alegerea.

Blaturile Kuma îndeplinesc aceste condiţii. Sunt frumoase, create din materiale compozite, rezistente, uşor de întreţinut şi turnate, în mod inedit, în suprafaţă continuă cu chiuveta.  Această ultimă caracteristică conferă blaturilor un design modern, exclusivist, dar şi caracteristici speciale în utilizare, fiind mai uşor de întreţinut decât sistemele cu chiuvete incastrate.

 Conceptul Kuma potrivit căruia spaţiul va fi mai întâi analizat, iar blatul de bucătărie personalizat lasă loc creativității, pentru a obţine o continuitate naturală, fluidă, între blat şi bucătarie, dar şi casă, în ansamblul său. Astfel, Kuma explorează o interpretare modernă a bucătăriei  care va putea satisface dorinţele oricărui client. Conceptul Kuma pentru bucătărie reprezintă o abordare unică şi modernă, care pune în evidenţă tehnologia Kuma, ce permite realizarea de blaturi de bucătărie de dimensiuni mari, turnate dintr-o bucată bol şi blat în suprafaţă continuă. Întregul ansamblu blat-chiuvetă se realizează direct din turnare, încă din  fabrică, fără tăieri şi alipiri ulterioare (pentru blaturile care nu depăşesc 420 cm).

Finisajele deosebite ale blaturilor Kuma le transformă în adevărate piese de rezistenţă care trebuie explorate de cei ce îşi doresc o casă contemporană, adaptată stilului de viaţă modern.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Cautam zilele astea un model de blat pentru bucatarie si pot spune ca am gasit destule informatii aici si cred ca stiu cum va arata bucataria mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *