Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster

 Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster. Chiar funcționează?!

 În urmă cu aproximativ o lună am primit produsul Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster, în două nuanțe Rosé și Marsala. Ca să fiu sinceră nu-mi era necunoscut acest produs, am auzit păreri și pro și contra, și chiar m-am bucurat să-l primesc pentru a mă convinge dacă întradevăr funcționează.

Pe scurt,  Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster este un produs destinat femeilor care își doresc să aibă buzele voluminoase, fără a apela la chirurgie sau substanțe injectabile. Ce am observat eu? Că la o primă aplicare pișcă nițel datorită ingredientelor dar oferă întradevar volum și hidratare. Refefinește conturul buzelor datorită formulei pe bază de acid hialuronic reticulat și lipide – două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii.

Acidul hialuronic este un carbohidrat ce se găsește în mod natural în organismul nostru, în special în țesutul conjunctiv, cartilaje și piele, acesta devenind unul dintre cele mai folosite ingrediente în industria cosmetică, datorită proprietăților sale ce se reflectă într-o profundă hidratare tisulară și stimularea producției naturale de colagen. Practic, acidul hialuronic reține apa în țesuturi, menținându-le hidratate, umplând golurile și oferind pielii fermitate și un aspect neted.

Efectul acestuia poate ține până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează și mai mult. Dacă vă doriți buze hidratate, cu aspect strălucitor, volum și cu o nuanță discretă, fară să apelați la tratamente de augmentare puteți încerca și noi Lips Up Hyaluron Volume Lip Booster.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Natalia spune:

    este de incercat happy

  2. Trandafir Mihaela Anabela spune:

    trebuie sa recunosc ca si pe mine ma intriga acest produs…dar nu este tocmai accesibil sa.l pot testa si eu…insa am citit numai d ebine despre el

  3. Trandafir Mihaela Anabela spune:

    am uitat sa spun ca.mi plac nuantele lui si ambalajul practic si util

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *