sursa de optimism

EȘTI ceea ce gândești! Sursa mea de optimism

  Sunt de părere că EȘTI ceea ce gândești, contrar credințelor celor din jur. Consider că este important să trimiți în Univers, cu încredere, gândurile bune. Mi s-a demonstrat că funcționează ca un bumerang!

Ca mamă, sursa mea de optimism a devenit Thomas. Optimismul mi-l iau zilnic din tot ceea ce face el și cum face, firesc, natural și simplu. Chiar și în cele mai dificile momente, căci nu poate fi totul roz, el este energie pură și mă încarcă.

Optimismul se ÎNVAȚĂ.

Felul cum alegem să exprimăm optimismul, pe lângă iubire, îi influențează pe cei mici, iar eu, tot ce îmi doresc, este să am un copil vesel și bun. Să știe că optimismul este un SKILL care se și învață, nu te naști cu el. Anyone can learn this skill, no matter how pessimistic they are, to begin with.

Cercetătorii sugerează că, pe lângă faptul că este parțial ereditar, nivelurile de optimism sunt influențate și de experiențele din copilărie, inclusiv iubirea și căldura părinților, dar și stabilitatea financiară.

Da, putem influența și insufla copilului capacitatea de a vedea lucrurile la adevărata lor valoare, fără exagerări, putem să îi educăm în a fi echilibrați, siguri pe ei, capabili de a rezolva și soluționa probleme, DAR cum decid ei să o facă este o altă poveste, independentă de intervențiile noastre.

Culeg optimism din reușitele oamenilor dragi, de la celelalte mame, din alimentație și din cana de cafea. Mi-am antrenat mintea suficient cât să fiu real conștientă de acest skill.

Tu? Ce sursă de optimism ai?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Anonim spune:

    Total de acord, gandurile influenteaza starea si ceea ce vrei sa faci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *