Reteta usoara – Oua in chifla

 Zilele trecute nu m-am simtit prea grozav si a trebuit sa ma orientez catre mancaruri usor de facut asa c-am puricat internetul pentru noi idei. Ne era pofta de oua dar nu de clasicele oua fierte sau de omleta si numai bine a picat o reteta usoara si interesanta: oua in chifla.

Am luat 3 chifle, le-am taiat „capacul” si le-am golit interiorul. Pe fundul chiflei am pus o felie de sunca si un pic de ceapa. Am spart oul si l-am pus in „cos” iar pe deasupra am pus mirodenii si cateva bucatele de  sunca. Am dat chiflele in cuptor si le-am tinut la foc mediu 25 de minute. Cu 2 minutele inainte sa le scot am pus branza topita feliata, voi puteti pune cascaval, noi nu aveam in frigider.

Au iesit niste grozavii extrem de gustoase pe care le-am servit cu o salata de rosii:

Voi la ce retete simple si gustoase ati apelat in ultima vreme?


Si-au lasat amprenta↓


Exit mobile version