The question ..

The answer , MY answer is … no.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 20 Comments
 1. Creve says:

  Clar că nu poți ierta fără să uiți. Eu sunt genul care uit de multe ori foarte ușor și automat trec peste supărări. Trebuie să îmi fi făcut ceva foarte rău ca să nu uit.

 2. bubu says:

  Asa cred si eu,fara uitare nu exista iertare.Trebuie sa uiti,sa treci peste rani ca sa poti ierta.Mai devreme sau mai tarziu tot apare uitarea si apoi iertarea sau amandoua in acelasi timp.Cred ca doar oamenii orgoliosi si ranchiunosi nu pot ierta niciodata.

  • addicted says:

   Nu neaparat cei foarte orgoliosi si ranchinosi ci poate cei mult prea raniti … Eu de exemplu mi-am propus sper binele meu sa nu mai iert si sa nu mai uit la fel de usor ca inainte si tu stii prea bine cate mi s-au facut.

 3. ANM says:

  Ai iertat, la un momendat vei uita. Altfel ai avea mereu ceva acolo la bibilica, un beculet rosu ce se aprinde mereu.
  Clar, NU.

 4. Roscata says:

  De cele mai multe ori ranim fara sa ne dam seama, pentru ca actionam inainte de a gandi…
  Si raspunsul meu tot NU este …

 5. Mihaela says:

  Nu, nu cred…din pacate. As vrea sa fie posibil.

 6. P. says:

  Chiar nu!! laughing.

 7. bubu says:

  Da,ai dreptate.Si cei mult prea raniti.Stiu f bine ce si cum si ai dreptate aici cand zici ca si cei mult prea raniti,dar stii ca sunt si cazuri de orgoliu si ranchiuna. kiss

 8. Angel says:

  Nu. Fara sa uiti nu poti ierta, nu poti trece peste

  • addicted says:

   Asta spuneam si eu, asta inca simt si eu .. sunt multe lucruri peste care as vrea sa trec, pe care as vrea sa le uit pentru a le ierta dar nu pot.

 9. Cristina says:

  E dificil. Poti “ierta” in sensul ca te straduiesti sa nu porti pica pe cel/cea care ti-a gresit, dar altadata cu siguranta n-o sa mai investesti incredere in el/ea sau n-o sa-i mai dai ocazia sa-ti greseasca (daca nu-ti va mai pasa de el/ea in acelasi fel, actiunile sale iti devin indiferente). Acuma depinde si de cine ti-a gresit si in ce masura.

  • addicted says:

   Adevarat, depinde de cine ti-a gresit, ce v-a legat dealungul timpului, cum ti-a gresit si desigur de cate ori pentru c-atunci cand totul se repeta, increderea usor usor se subtiaza si ajungi sa fii indiferent si pur si simplu sa stai acolo.

 10. a dreamer says:

  dupa vreo 10-20 de ani, poate ca da, ierti. in privinta “evenimentelor serioase”. cred ca dupa un timp nu mai e vorba de “daca l-ai/ai iertat/-o”, mai mult ramane rana aia care te face sa nu uiti, sa-ti aduci aminte, dupa 10 ani de exemplu, ca si cum ar fi fost ieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.