Giveaway: Weekend la munte in doi

 V-ar placea sa aveti parte de un weekend relaxant la munte impreuna cu o persoana draga? Cu siguranta imi veti spune clar si raspicat ” da!!! „. Ei bine, daca sunteti foarte mari doritori va invit sa participati la un giveaway sponsorizat de Cabana Zeni prin partenerul Blogul de calatorii Enciclopedia calatorului independent. Este vorba de un weekend in doi in statiunea Straja din judetul Hunedoara. Cazarea se face, evident, la Cabana Zeni.

Revin la cerinte imediat dupa ce va spun ca vi se garanteaza un weekend de vis la o cabana  mobilata in stil modern unde bucataria complet utilata sta la dispozitia clientilor. Iata si cateva poze:

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa:

– dati like paginii mele de Facebook – CLICK ; Primiti un bonus daca dati si un share articolului pe Facebook sau un tweet ;

– va abonati la feed-ul blog-ului – CLICK ; NU uitati sa CONFIRMATI abonarea la feed.

– lasati un comentariu cu adresa de e-mail cu care v-ati abonat la feed, numele cu care ati dat like si/sau user-ul cu care ati dat tweet ;

NU accept mai multe inscrieri de pe acelasi ip!

Perioada desfasurarii : 29 noiembrie – 6 decembrie . Va fac sau va faceti un frumos cadou de Mos Nicolae!?

„Premiantul” va fi ales prin random urmand ca apoi sa fie pus in contact cu sponsorii acestui giveaway pentru mai multe detalii. Bafta!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 31 Comments
  1. mihaela danila spune:

    [email protected]
    fb danila mihaela

  2. Mihaela spune:

    Chiar frumos premiul. happy
    Like am dat de mult, cu numele Mihaela Anghel, m-am abonat cu adresa de email cu care m-am si semnat iar userul cu care am dat tweet este MihaelaAnghel.

  3. Gianina spune:

    [email protected]
    Gianina Dodi

  4. Hapi spune:

    Bafta tuturor. Imi place genul acesta de concursuri !

Comments are now closed.