Lucruri neştiute despre sărut

Sărutăm indiferent de momentul zilei, oferim săruturi de despărțire, de afecțiune cu aer hollywoodian…. Și pentru că în poveștile hollywoodiane sărutările pot readuce la viață prințesele, iată câteva lucruri reale pe care poate încă nu le-ai aflat:

1. În buze se găsesc de 100 de ori mai multe terminații nervoase decât în vârful degetelor. Acestea stimulează dorință. Poate de aceea sărutul în timpul preludiului și al sexului este extrem de excitant.

2. 40% dintre bărbați sunt de părere că, doar cu ajutorul unui sărut lung și provocator sunt gata pentru sex.

3. Dacă partenerul tău te săruta pe obraz la despărțire poate fi un semn de alarmă: se poate află în dubii în ceea ce privește relația voastră.


Primii pantofi, mai importanți pentru o femeie decât primul sărut

4. Sporiți intimitatea sărutului apropiindu-va șoldurile, iar gradul de dorință va crește.

5. Cea mai bună metodă de a săruta urechea unui bărbat? Joacă-te cu lobul urechii lui și atinge-o cu vârful limbii (apoi oferă-i un bonus șoptindu-i ceva îndrăzneț).

6. Bărbații sunt de două ori mai deschiși să aibă relații sexuale cu o femeie care săruta prost, decât sunt femeile în privință unui bărbat care săruta prost.

7. Săruturile pasionale sporesc presiunea sangvina și accelerează bătăile inimii, excitant, ajutându-te să ajungi mai repede la orgasm.

Ce nu știi despre sărut

8. În urmă cu doi ani, sondajele efectuate au arătat că 44% tinere cu vârste cuprinse între 18 și 24 de ani au admis că s-au sărutat cu o altă fată. Un procent de 43% de fete cu vârste între 25 și 34 de ani recunosc același lucru.

9. În Evul Mediu, oamenii semnau contracte legale marcând cu X documentul și apoi sărutându-l că simbol al angajamentului și al onoarei. Astfel, mai târziu, XX a devenit o prescurtare pentru a transmite ideea de sărut.

sursa: http://www.cosmopolitan.com/


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. bogdanelu spune:

    Pentru numele lui Dumnezeu, e duminică, şi tu inciţi/exciţi lumea big grin

  2. Paul spune:

    chiar ca sunt interesante laughing smug mai ales „Dacă partenerul tău te săruta pe obraz la despărțire poate fi un semn de alarmă: se poate află în dubii în ceea ce privește relația voastră.” big grin…si aia cu pantofii waiting

  3. Mărgeluţa spune:

    Uuuuu, kinky! tongue In legatura cu punctul 6, adevarul e ca noi femeile nu ne lasam usor convinse daca el nu sauta bine! laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *