TOTUL are o limită….

Totul are o limită sau, cel puţin, ar trebui să aibă! Indiferent că este vorba de răbdare, de respect, de îndurare, de grijă sau de la caz la caz, de gradul de neşimţire….

Limita mea a fost atinsă de mult!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 24 Comments
  1. Oamenii au pretenția ca noi să le fim alături mereu, la bine și la greu, că își pot permite să dea la nesfărșit și să fie înțeleși. Atunci când întind prea tare coarda de prea multe ori, li se pare normal. Nu li se pare normal să li se întoarcă spatele. Cel mai trist e că nici măcar nu își dau seama de ce, și tot ei sunt cei supărați.

    • addicted spune:

      Exact!!! Exact, exact. Eu eram efectiv frapata cand observ ca tot ei sunt cei care se supara iar apoi ca sa puna capac te si judeca. De ce nu-si vad greselile? De ce tot catre noi cei care au rabdat si au fost acolo arata cu degetul?

  2. Mihaela spune:

    Si a mea. Si in unele relatii unde s-a atins limita, chiar am plecat, am preferat sa renunt la acea prietenie decat sa ma mai supar.

    • addicted spune:

      Cred ca e cea mai sanatoasa decizie! Cand nu mai rezisti, cand nu mai poti , nu mai poti si atat. Nu e nimeni cal de cursa lunga sa stea mereu acolo cu un discurs de ridicare a celuilalt.

  3. Nice spune:

    Cateodata se umple paharul si nu-ti ramane decat o varianta, sa spui adio si sa lasi trecutul in urma ta. Evident ca totul are o limita a suportabilitatii. Ma regasesc foarte bine in citatul din poza.

    • addicted spune:

      Adevarat! Tuturor mai devreme sau mai tarziu ni se umple paharul si oricat de atasati am fi de persoana ce-l umple strop cu strop, spre binele nostru intoarcem spatele si plecam. Intrebarea mea e, de ce ne judeca tot pe noi cand satui de situatie plecam?

  4. Jteph spune:

    Şi eu am cam atins limita în ultima vreme. Noroc cu vacanţa de saptamana trecută: no internet, no phone, no nothing.

  5. Roxana spune:

    Cine te-a suparat ? sad

  6. ioly spune:

    E bine ca stii cand sa te opresti,eu nu reusesc.

  7. nICO spune:

    Ooo, da… si cat se regreta in urma lor winking

  8. Peter spune:

    La concluzia asta am ajuns şi eu… Câteodată e bine să te mai opreşti, pur şi simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *