Să ajutăm – De la suflet la suflet !

Nu e intenţia mea să vă întristez, nici să vă stric ziua sau săptămâna… intenţia mea e să vă fac să priviti un pic în jurul vostru şi să întindeţi o mână de ajutor acolo unde este realmente nevoie.

Am primit de curând un e-mail, un strigăt de ajutor din partea unei fete, a unei FIICE să-i ajutăm mama – Gabriela Tudorache.

Gabriela Tudorache are 42 de ani și este mama a doi copii, unul de 13 ani și cel mare de 23 de ani. Doi copii care au cea mai multă nevoie de mamă pentru ai mângâia în clipe grele și pentru a-i sprijini în drumul lung al vieții. Aceasta are de trecut un obstacol greu: a fost diagnosticată cu Meningiom (tumoră cerebrală benignă) pe nervul optic ceea ce va înseamna, mai întâi, pierderea vederii, iar mai târziu chiar a vieții.
Necazurile au început în anul 2007. Boala a debutat cu dureri groaznice de cap și slăbirea vederii. Singura ei speranță este în Germania, la Clinica de neochirurgie INI din Hanovra, pentru a fi tratată de medicul Fahlbusch.
Familia nu are suma cerută pentru operație, 35.000 de euro, fără a include transportul și cazarea pe toată durata spitalizări. Cei care doresc să doneze o pot face în contul de mai jos:
BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185
RO87RNCB0623123175680001 (RON)
RO60RNCB0623123175680002 (EUR)
SWIFT : RNCB RO BU 
Mai multe detalii puteți găsi AICI Fiecare leu contează în salvarea acestei vieți!

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Roxana Chita says:

    Pun si eu articolul pe blog, daca imi permiti, desigur !

Leave a Reply

Your email address will not be published.