Ne doare-n „i”!

 Cand in trecut spuneam ca din culti vom ajunge inculti si ca tot ceea ce e corect va fi incorect nu eram crezuta, ba chiar mi se spunea ca exagerez. ” Uitativa” nitel in jur, usor usor ajungem de rasul celor ce au dat BAC-ul in nestire pana acum; deja s-a renuntat la cratima, in curand se va renunta la „i”sau se vor adauga mai multi(i) unde nu e cazul.

Inca nu credeti ca incultii zilei de astazi vor ajunge „cultII” zilei de maine? Aberez, nu? Ei bine daca vi se face foame in timp ce eu aberez, va servesc cu biscuiti simpli si apoi simplii :

20120829-162518.jpg


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. george spune:

  apropo de „i-uri”, am constat si eu asta de foarte mult timp..; apropo, stii ca e si un blogger care are probleme cu i-urile uneori? isi zice „cel mai citit blog din Romania” .., i-am atras si eu atentia de cateva ori, dar nu a avut efect si e ciudat ca nu e din noua generatie de pusti.. happy

  • addicted spune:

   Te referi la zoso sau…. ?

   Cunosc si eu persoane apropiate care au problema asta insa gresesc uneori – vorba ta si daca o fac doar uneori inseamna ca nu au o problema ci doar se grabesc. happy Greselile typo sunt cel mai des intalnite la majoritatea bloggerilor.

 2. ioly spune:

  Ai dreptate, in viitor pustii de azi ne vor rade in fata happy

 3. nICO spune:

  E evident ca se va ajunge din ce in ce mai rau! N-ar trebui sa mire, ne-am facut-o cu mana noastra!

 4. Christopher spune:

  Bine ai revenit şi o dnmuiică plăcută eeţi doresc big grin Era odată o inscripţie „Ai intrat een Rome2nia, setază-ţi ceasul cu 20 de ani een urmă”. Şi Brucan invoca acelaşi decalaj de 20 de ani een faimoasele sale profeţii „despre trecut”, dar iată că nimic nu s-a schimbat. Şi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *