Scapa de cosuri cu tincura de propolis

 Datorita stresului si a problemelor ( interioare ) din ultima perioada m-am ales cu o frumoasa oboseala psihica si cu, cativa “monstruleti” pe fata.

Toata lumea uraste cosurile si doreste sa le vina de hac cat mai repede!! Pe langa faptul c-am incercat sa ma refugiez in diferite activitati ce-mi plac si am schimbat anumite obiceiuri am dat o sansa si tincturii de propolis. Nu mai stiu de unde-mi veni ideea aceasta dar cert e ca nu o regret.

De cateva saptamani, in fiecare seara dupa deja cunoscutul ritual de demachiere si in fiecare dimineata dupa ce ma spal, pe un disc demachiant tort cateva picaturi de tinctura de propolis si masez zonele afectate. Dat fiind faptul ca este un excelent antibacterian si are rol de purificare ,in cateva zile inlatura monstruletii! Dupa aplicare apelez si la minunatul baton corector de la Gerovital si gata mi-s, usor usor scap de cosuri.

Cu ajutorul tincturii de propolis, care este de altfel un produs la indemana oricui, se poate mai poate intari imunitatea, se pot trata raceli, anexite, cistite, dureri in gat, tuse uscata , hipertensiune sau infectii urinare. E un medicament si antibiotic natural care nu ar trebui sa ne lipseasca din casa!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 16 Comments
 1. ioly says:

  Stiam ca este un bun medicament natural dar nu stiam ca poate vindeca si cosurile happy

 2. vienela says:

  Cand era mama sanatoasa aveam mereu in casa tinctura de propolis, dar acum cine sa mai cumpere? Ca eu nu prea imi amintesc. Ceva pentru ten uscat gasim pe la Gerovital?

 3. Adi says:

  Tinctura cu propolis as putea spune ca face minuni.

 4. io says:

  Oare, tinctura de propolis ar ajuta si la PETELE ROSII ramase in urma stoarcerii cosurilor???

  Petele rosii de care vorbesc, le am si de la cosuri nestoarse (neatinse)… special nu “actionam” asupra cosurilor si totusi au ramas petele/urmele rosii.

  Voi v-ati confruntat cu acest gen de pete/urme?

 5. ela says:

  Unde gasesc tinctura?

Leave a Reply

Your email address will not be published.