Orice femeie poate!

 Orice femeie este capabila sa cheltuie fiecare banut al barbatului, orice femeie poate sa ii conduca masina, casa, firma sau sa ii comande dintr-un meniu.

Barbatii insa au nevoie de o femeie adevarata care sa poate sa il ajute sa-si atinga telurile-n viata, sa-l sprijine cand e falit, sa-l motiveze sa ajunga un om de succes, sa-l invaluie in energie pozitiva, sa-i faca adeseori complimente si NICIODATA sa nu-l loveasca cand e la pamant!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 11 Comments
 1. Glappy says:

  Bărbatul nu va fi falit dacă nu va avea o femeie pe lângă el. Femeia îl trage în jos și nu mă refer la cheltuielile lor, ci la faptul că nu se mai pot concentra atât de tare pe ce au de făcut când e femeia prin preajmă.

 2. Alexandra says:

  Aşa este. De fapt, orice om, indiferent de sex, are nevoie de o persoană în care să-şi pună toată încrederea.

 3. Giulia says:

  am ajuns recent la concluzia ca femeile sunt noii calaverin in armura stralucitoare si noi trebuie sa-i salvam pe ei, de demonii din capul lor

 4. Giulia says:

  si asta este adevarat. noi avem nevoie de un barbat puternic care sa ne apare de balauri si sa ne sara peste baltile din bucuresti. ei eu nevoie de noi sa-i salvam de balaurii in capul lor, sa fim tandre si sa avem grija sa nu plece cu camasa necalcata la munca

  • addicted says:

   Chiar si astea le e greu sa le recunoasca. Unii incep cu ” pot si singur sa fac asta nu am nevoie sa fiu ” salvat ” ” si in secunda doi isi ard camasa sau se lasa condusi de primul instinct cand au balauri in cap – vorba ta.

 5. creve says:

  E adevărat că în spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie puternică tongue

Leave a Reply

Your email address will not be published.