Spumele marii

 Vin zile in care nu suntem in apele noastre si orice din jur ne irita. Vin zile cand facem ca spumele marii si preferam sa fim lasati singuri. De multe ori, in astfel de zile, avem tendinta de a respinge orice gest de afectiune de la cei din jur.

Unii nu inteleg de ce ne comportam asa si,desi le explici, arunca reprosuri… Oare e chiar asa greu de inteles ca uneori vrei sa pui pret doar pe propria ta persoana, vrei sa te gandesti la tine, la problemele TALE, la ce te macina PE TINE; uneori vrei sa fii egoist, sa fii tu cu tine, fara ca nimeni sa te bata la cap. Uneori chiar ne dorim liniste, izolare, tacere, sa nu discutam cu nimeni. Doar cei dragi sunt capabili sa inteleaga asta si DOAR ei vor respecta nevoia de liniste, pentru ca ei stiu ca asa reusim sa ne incarcam bateriile… Restul n-ar trebui sa(mai) conteze!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Marin says:

  Neaţa!
  Eu mai mereu simt nevoia să stau singur,având contact puţin cu oamenii în general. Doar că întotdeauna îi primesc cu drag pe cei dragi. Nu îmi place deloc marea, deci nu cred că fac ca spumele ei tongue
  Săptămână veselă!

 2. Fairytale says:

  Am si eu des astfel de zile, asa ca te inteleg perfect.

 3. Matei Irinel says:

  Și uite așa a trecut și vara asta.. și noi îmbătrânim, zilele trec , timpul trece zburând ca vântul big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.