Alege nuanta de ruj care te pune in valoare. Rujuri ELF

nuanta de ruj care ti se potriveste ELF Rujul trebuie ales in functie de culoarea tenului tau si bineinteles de culoarea fardului aplicat pe pleoape. In randurile de mai jos vei invata cum sa iti alegi culoarea rujului in functie de tenul tau – nu este atat de greu, vei vedea.

Cu aceste sfaturi iti vei pune in evidenta buzele, iar toata lumea va remarca acest lucru. Cu toate acestea, daca nu folosesti produse de calitate, efortul tau va fi in zadar. Iti recomand rujuri e.l.f. pentru un look de invidiat; au preturi decente si sunt de foarte buna calitate, folosite de catre make-up artisti de pretutindeni.

Tipuri de ten si rujuri care se potrivesc:

  • Tenul foarte deschis sau foarte inchis la culoare (extreme). Fie ai pielea foarte alba, piele ce se bronzeaza repede in nuante roz, sau ai pielea foarte inchisa la culoare, piele ce se bronzeaza mai greu va trebui sa alegi nuante de ruj in culori reci. Ti se potriveste negru, visiniu, rosu puternic. Buzele tale vor contrasta puternic pielea ta si vor iesi in evidenta intr-un mod foarte placut.
  • Tenul galbui, auriu, cald este diferit fata de cel de mai sus. Acesta poate sa fie mai inchis sau mai deschis, insa radiaza o nuanta galbuie, placuta, calda. Rujurile care i se potrivesc acestui ten sunt nuante de roz, maro spre auriu, bej, rosu cherry.
  • Si mai exista tenul neutru – un fel de combinatie intre tenurile enuntate mai sus, contine trasaturi din amandoua. Daca ai tenul neutru ti se potrivesc o multime de nuante de ruj. Poti astfel sa experimentezi cu rujuri in culori mai indraznete, cum este movul, albastru, turcoaz, dar la fel de bine va arata pe buzele tale si un ruj roz sau rosu.

Nu e dificil sa iti alegi nuanta de ruj potrivita pentru tenul tau, si odata ce o sa ajungi la ea o vei putea folosi in machiajul zilnic. Cu toate acestea, in ocazii speciale, cand folosesti un machiaj mai excentric, va trebui sa iti asortezi buzele cu restul machiajului.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Dana spune:

    Am unul mineral de ceva vreme de la elf si sunt multumita. Am si farduri si accesorii. Recomand si eu

  2. Elly spune:

    Rujurile care i se potrivesc acestui ten sunt nuante de roz, maro spre auriu, bej, rosu cherry. exact asa e big grin
    Sunt bune informatiile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *