Nu astepta nimic de la nimeni. Astepti degeaba!

 Daca vreodata te simti exclus dintr-un grup sau din viata cuiva in fata caruia te simteai important, revino-ti. Nu mai astepta niciodata aprobarea, acceptarea, aprecierea sau recunoasterea de la cei din jur!

Ai sa constati ca, din prima clipa in care faci pasul de a oferi in egala masura cat primesti, de cand faci pasul spre a fi o persoana calma, lipsita de ranchiuna, libera si independenta, o batalie uriasa e incheiata! Atitudinea ta fata de oameni, de viata, nu transforma atat lumea, cat te transforma pe tine.

Şi ţine minte: când problemele vieţii se abat asupra ta şi ai îndoieli asupra ta şi asupra posibilităţilor tale, singurul lucru care contează este să lupţi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. adda says:

  Asa e, o viata lipsita de asteptari e o viata mai frumoasa. Dar daca oferi ajutor cumva in sinele tau astepti acelasi lucru, nu? mai ales de la cei importanti.

  • addicted says:

   Ti-e clar imposibil, poate spui cu vorba ca oferi totul neconditionat, si poate si crezi asta cu tarie, dar cand ceva se nazare, cred ca un strop de ajutor, o “pretentie” de la cineva tot avem. E omeneste!

 2. Dan says:

  Practica bate teoria vorba aia. cum sa nu astepti cand tu dai?cum sa nu te implici? mi se pare imposibil

Leave a Reply

Your email address will not be published.