Sunt zile in care ti-ai dori sa opresti timpul in loc…

 Sunt zile cand totul e atat de bine, cand ti se intampla atat de multe lucruri frumoase incat ai vrea sa opresti timpul in loc…

Sunt zile cand ti-e dor crunt de cei care nu mai sunt… Sunt zile cand ti-ai dori o imbratisare si te doare pentru ca stii nu o vei mai primi niciodata. Sunt zile in care plangi de neputinta si zile cand te aduni sa-ti revii din… dorinte. 

Sunt zile cand te trezesti cu gust amar, si-ti aduci aminte ca te-ai sacrificat pentru ca altora sa le fie bine, le-ai acordat timp, cand nici de tine nu aveai. Ca ai uitat de binele tau si te-ai pierdut. Si e greu sa te regasesti, sa te descoperi… stii?

Viata e plina de zile, dintre care multe pe care nu ti-ai dori sa le traiesti asa cum sunt.

Sunt zile cand esti plin de recunostinta si fericire deplina pentru ca te uiti in jur si realizezi ca ai o mana de oameni ce mereu te vor ajuta sa te redescoperi, sa dezgroape comori din interior si sa lucreze cu ele pentru a se/te transforma.

Sunt zile cand avem nevoie de intelegere, rabdare si toleranta. Si le primesti! Zile cand realizezi ca gesturile mici sunt cele care te fac mare.

Astfel de zile va doresc sa traiti! DOAR astfel de zile.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *