viata e roz

Viața e roz și roz este lumea toată!? RECUNOȘTINȚĂ.

Viața e roz și roz este lumea toată!?

Nici de departe și personal nici nu mi-aș dori sa fie așa, aș trăi în… minciună. Viața-i construită din MOMENTE. Roz, câcăniu în dungi, gri, în special gri, amestecatură de culori, de sentimente, amalgam de trăiri. Iar eu o iubesc așa! Cu tot ce ănseamnă de fapt VIAȚA, cu oamenii din ea, puțini dar EXCELENȚI.

Luna Aprilie mi-a adus recunostință, și un plus de RESPECT și ADMIRAȚIE pentru cei din jurul meu, pentru mana mea de oameni, pentru cea mai bună prietenă de care mă simt mai legată ca niciodată, cea mai grozavă soră, cel mai incredibil soț, cei mai săritori nași, și străini ce mi-au devenit prieteni. Luna Aprilie m-a făcut sa realizez că ori de câte ori spun ” Nu mai pot ” de fapt pot un pic mai mult. Am putut să fac lucrul de care mi-a fost cea mai mare teamă. și nu am făcut-o pentru mine but I did it so damn well!!!

Aprilie ai fost greu, foarte greu și stresant dar FANTASTIC, SURPRINZĂTOR, și, mai ales, MEMORABIL.

MAI fii mai… blând, cu vremea și… somnul nostru. :))

Zile senine și nopți cu liniște vă doresc!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 1 Comment
  1. Trandafir Mihaela Anabela says:

    cacanie in dungi e a mea in special.. cu mai putin roz ca mi se apleaca😅 si cam prea putin alte culori…”traiesc periculos” si la limita nervilor, dar ai dreptate ne.am plictisii altfel… stiu ca nimeni nu. mi vrea viața care nu eperfecta, cum nici eunumi. o doresc pe aaltora… bine recunaocimi doresc doar viata buna a altora.. dar ar fi o. minciuna… per total, fiecare dormim cum ne. am așternut

Leave a Reply

Your email address will not be published.