touchofadream blog realizările 2018 rezoluțiile 2019

Realizările lui 2018, rezoluțiile lui 2019

 După 2018, un an pe care îl pot descrie într-un singur cuvânt: SURPRINZĂTOR, de bun și frumos, urmează necunoscutul 2019, pe care îl primesc, și privesc, mai natural și firesc, decât restul anilor.

De la începutului lui 2018 m-am setat să mă autodepășesc, să-mi iau inima în dinți, să fac lucruri pe care în mod normal nu le-aș fi făcut, din varii motive, și, mai ales, să cresc, individual. Am REUȘIT și am cules imediat roadele, de care încă mă bucur. A fost și greu și enervat, dar frumos!

S-au mărit listele proiectelor individuale, proiectele pe Social Media, și listele colaboratorilor, cărora le mulțumesc pentru deschidere, s-au adunat muuuuulte invitații la evenimente, onorate de această dată, căci am trecut pragul tracului meu ce mă ținea în loc atâția ani iar încrederea acordată de brand-uri mi-a dat curaj.

Am cunosc majoritatea „bloggerițelor mari” pe care în anii trecuți le admiram de la depărtare, și am primit, în mod surprinzător, laude și complimente fix din partea lor. Le mulțumesc pentru că atât de firesc și natural m-au privit și primit din prima.

Adrianei(https://www.instagram.com/ad.wwa/), Ștefanei(https://www.instagram.com/stefanateodoroiu/) și Denisei( https://www.instagram.com/denisaluntraru/) în special. Fetele acestea sunt grozave, depun efort COLOSAL, dincolo de ceea ce vedem în clipuri și poze, sunt ore de nervi, frustrări DAR și dorința de a încanta „publicul”. Iubesc naturalețea lor, expunerea personală limitată (este necesară în online!), sarcasmul amuzant, sinceritatea lor, aparent de multe ori deranjantă (nu și pentru mine), și, mai ales, transparența în ceea ce ne expun și în ceea ce „vând”. Iubite și apreciate de mine sunt și Irinele (  coffentropy – https://www.instagram.com/coffentropy/ / therawscientist – https://www.instagram.com/therawscientist/ ). Prin ceea ce TRANSMIT îți pătrund adânc în suflet. M-am regăsit în multe din experiențele lor…

Trecând mai departe, s-au strâns mai multe realizări decât mi-aș fi imaginat, și toate datorită MIE, o spun fără modestie, este purul adevăr. Încă lucrez la multe alte aspecte dar îmi place să știu că doar așa mă formez!

Practic, tot ce mi-am dorit pentru anul 2018 s-a împlinit! Mi-am demonstrat că pot, astfel că, ce urmează de acum, din punct de vedere profesional, va fi considerat plus.

Pe plan sentimental, mă bucur că anul acesta am reușit într-un final să mă axez mai mult pe mine și pe noi, fără a mă simți prost că nu-i mai pun pe ceilalți pe primul loc. Literalmente am învățat că nimeni nu contează mai mult decât contez eu, și că, sacrificiile făcute pentru cei din jur au fost de multe ori prea colosale. NU am făcut nimic pentru a aștepta ceva in return însă, când intervine NEVOIA, te doare sufletul să observi că nu-i nimeni acolo. M-am consumat destul pentru ei, and it was/still is, my time!

Nu este vorba de egoism ci prioritizare and I love it!!!

Rezoluțiile lui 2019 

SĂNĂTATE, fizică și psihică. E ceea ce toți ne dorim pentru că dacă le avem putem muta și munții din loc. For real!

Personal și sentimental sunt pe deplin împlinită. Nu mi-e viața perfectă, nu există așa ceva, dar ce am întrece așteptările inimii mele. Nu-mi doresc decât liniște sufletească în continuare. Mi-am atins scopurile personale în 2018, mi-am demonstrat că pot, acum vreau să mă axez pe cea mai importantă fază a vieții noastre.

Mi-aș dori mai multă IMAGINAȚIE și viziune, când vine vorba de content, poze, etc. . Lucrez la asta, nu mi-e ușor dar când primesc feedback-uri private, și critici constructive, îmi dau seama că ceva ceva îmi iese, și continui. IUBESC să fac poze, iubesc să mă implic in modificarea lor, și privind în urmă îmi dau seama cât am progresat. Totuși, vreau mai mult!

Am avut și de pierdut anul trecut, oameni în special, dar nu a fost decizia mea, și dacă am învațat ceva din anii trecuți, a fost să nu mai stau unde nu-mi mai este locul și să nu mă mai agăț de nimeni. Cine mă vrea, îmi face loc, cine nu mă mai vrea… las loc de bună ziua și atât!

Am și greșit, mult, dar mi-am și cerut scuze și-am îndreptat greșelile!

Sfârșitul lui 2018 ne-a prins într-o perioadă minunată, 2019 ne va prinde cu totul și cu totul altfel și abia astept să scriu și despre asta! Până atunci, PROFITAȚI de anii care trec, suntem PRIVILEGIAȚI de trecerea lor, și prin orice lucru veți trece gândiți-vă că este doar un stadiu trecător.

Să ne fie noul an liniștit, frumos și plin de realizări notabile si MEMORABILE!

LA MULȚI ANI!!!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Anonim spune:

    esti o fiinta minunata. multumim pt asta pt content pt tot, la multi ani!

  2. Catalina spune:

    ce ma bucur sa vad oameni ca tine, ambitiosi si frumosi la suflet! Bravo Alina, ma bucur ca te-am cunoscut si te urmaresc cu acelasi interes. An nou fabulos!

  3. cristina spune:

    Si eu am invatat sa nu ma mai agat de oameni, sa nu mai „trag” de prietenii. Cine ma vrea, isi face timp, cine nu ma mai vrea… las loc de bună ziua si atat happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *