londa scalp detox

Efectele Londa Scalp Detox. Tratamente de pre-șamponare și pre-detox

  Pot număra deja câteva dăți în care am încercat noile produse Londa Scalp Detox, tratamentele de pre-șamponare și pre-detox, astfel că vă pot împărtăși experiența podoabei mele capilare.

Efectele Londa Scalp Detox. Tratamente de pre-șamponare și pre-detox

Am fost mirată să aflu că există un produs LONDA special conceput pentru detoxifierea scalpului gras, dar și interesată să-l încerc, mai ales că părul meu, scapul implicit, trec printr-o mică mare schimbare și simțeam că ar avea nevoie de un detox. Poate nu știați dar ţesutul de la nivelul scalpului este acoperit de glande sebacee care produc sebum. Ei bine, acest sebum are și un rol pozitiv. El ajută la hidratarea suprafeţei scalpului și la protejarea acestuia. Și totuși, cum și ce poți face ca să îți reechilibrezi scalpul? Folosești produse speciale.

Astfel că, Londa Professional a lansat un super tratament de pre-șamponare și pre-detox: Londa Scalp DETOX. Un produs chiar super cool care vine să revoluționeze piața produselor cosmetice profesionale. Care sunt totuși atuurile sale? Curăță scalpul de poluanți, impurități și mătreață. Londa Scalp Detox ajută părul, oferindu-i un aspect sănătos, care chiar a fost observat de mine.

londa detox

Cum se folosește?

Ambalajul este făcut în așa manieră încât aplicarea produsului direct pe scalp să fie foarte ușoară. Se aplică pe scalp, se masează timp de două minute și se clătește.

londa scalp detox

După această aplicare se folosește ȘAMPONUL DETOX, care, deasemenea,  curăță impuritățile, poluanții și mătreața. Părul efectiv scârțâie după aceste două produse, semn ca a fost fooooarte bine curățat. Mie mi-au plăcut și voi continua să le folosesc de două ori pe săptămână.

Noile produse de la Londa Professional sunt ideale pentru un scalp stresat și gras. Dacă și voi vreți o terapie completă, puteți folosi aceste produse pentru reechilibrarea scalpului.


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *