Pixie sau butterfly cut? Ce ti se potriveste in materie de breton

Pixie sau butterfly cut? In ce echipa te afli?

Ce facem noi femeile atunci cand ne dorim o schimbare? Nu intram direct in garderoba ci ne indreptam spre cel mai apropiat coafor si apelam la o tunsoare. Stam uneori si cateva ore pana sa ne decidem ce ni se potriveste, in special cand este vorba de breton. Pro sau contra?

Pixie sau butterfly cut? Ce ti se potriveste in materie de breton

Vara 2023 este cea care marcheaza ” introducerea ” a doua tipuri de breton, PIXIE si BUTTERLY. Personal, apelez de cativa ani la butterfly cut si nu regret nici o secunda, Rachel din serialul FRIENDS fiindu-mi inspiratie.

Practic, butterfly cut este un „breton-draperie” in trepte delimitate lejer la nivelul claviculei. Este o tunsoare care nu necesita mult timp si nici drumuri periodice la salon , putand fi aranjat foarte simplu chiar acasa.

Daca vorbim despre tunsoare PIXIE, aici difera putin lucrurile, caci este mai potrivita adeptelor parului scurt. Extravaganta si indrazneata, coafura pixie vorbeste despre energie, pofta de viata si naturalete dar si rock, indepententa si liberatate.

Cu ce produse puteti veni in ajutorul coafatului acasa? Pentru pixie cut recomand cu sinceritate Londa Tame It Cream, o crema pentru netezire cu fixare puternica, iar pentru butterfly cut un ulei de par si o uscare blanda ” Uscam parul in toate sensurile, apoi rulam doua-trei suvite in exterior, pentru a conferi parului volum „, ne recomanda Dudu Cumpăt, stilist Londa Professional.

Deci? In care echipa te afli? Ce coafura te avantajeaza? Pixie sau butterfly cut?


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *