Manichiura pedichiura, Trendy Designs pentru 2023

Ce se poarta vara aceasta in materie de manichiura si pedichiura, care sunt tendintele sezonului? Aparent, pedichiura metalica are cea mai mare cerere, fiind cea mai populara in acest sezon.

„Pedichiura metalică este, una dintre cele mai populare în acest sezon. Aceasta poate fi realizată prin aplicarea unui strat de lac special, care dă efectul unei suprafețe metalice sau prin utilizarea foliei. Astfel de unghii vor oferi o imagine luxoasă. În plus, pentru a crea o pedichiură în noile tendințe, iubitorii de elemente decorative luminoase și strălucitoare folosesc pietre, mărgele, perle, decor metalic”, explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI.

Elemente de geometrie si abstract


Acesta este un design strict, dar surprinzător de frumos. Modelele sunt sub forma de dungi, zig-zaguri, puncte si figuri geometrice si sunt cele care ies in evidenta. Modelele si designul vor arata neutre in combinație cu, culori calme folosite pentru pedichiura acestui sezon. In tendinte sunt: oja alba, cafea, gri sau bej.

O combinatie frumoasa este cea care se creeaza intre modele abstracte si motive florale. Designul poate fi completat cu elemente de folie. Geometria si abstractizarea arata nu mai puțin impresionant in tandem cu ombre si tehnica french.

Sunteti iubitoare de design neobisnuit? Incearcati fulgii Yuki!

In exterior, acestia seamana cu fulgii de zapada. Aceasta este o optiune incredibila de design pentru pedichiura lui 2023. De asemenea, o alta optiune care nu trebuie uitata este „diamantul lichid„. Pulberea in acest caz poate fi atat de dimensiuni foarte mici, cat si de dimensiuni mari. Particulele sale stralucesc foarte frumos, obtinandu-se un design fermecator, aparte.

Optează pentru o pedichiura „caviar”

O astfel de oferta „apetisanta” va incanta si înnebuni lumea din jurul tau. Nici tu nu vei sta deoparte si vei continua să-ți admiri în mod constant degetele de la picioare, deoarece acest tip de design va arata foarte original si neobișnuit. Pentru a-l crea, ai nevoie de bile metalice sau din plastic si margele de diferite dimensiuni si culori.

Indiferent spre ce optezi, fii in pas cu noile tendinte si străluceste in fiecare zi!


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *